cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krci v spodnjem delu trebuha

clock-img

19.05.2008, 10:06

clock-img

admira

pencil-img

24

zivjo zanima me brala sem vase forume in me zelo skrbi jest imam vcasih zelo mocne bolecine v jajcnikih in spodnjem delu trebuha je to kj narobe,izcedka pa je cist normalen.Vcasih pa tudi cutim da me tudi ob stisku na zadnja 2 rebra zelo boli je to normalno ali ne.sem pa v 7.tednu zdj

clock-img

19.05.2008, 10:11

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Živjo!

Jaz sem imela močne bolečine v spodnjem delu trebuha- tako kot pri menstruaciji od začetka user posted image  pa vse do 17t user posted image . Potem pa kot bi prerezal. Sedaj sem v 37tuser posted image .
Ne sekiraj se, sploh če nimaš nobenega izcedka. Maternica se ti širi in zato boli. Ene pač to bolj čutijo, druge pa manj..... Tako razlago sem dobila jaz od svoje G
Pa lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2008, 10:20

clock-img

admira

pencil-img

24

ja tocno take bolecine so kot pa pri menstruaciji men nc slabo ni ne bruham nic apetit pa mam ful tko da se ful redim prej sm pred nosecnostjo sm mela 73kg sedaj pa imam 77,jest sm misla da je to zaradi teze

clock-img

19.05.2008, 10:22

clock-img

admira

pencil-img

24

tudi tebi srecno in lepo nosecnost na to pa res nesmem pozabit....user posted image user posted image user posted image  

clock-img

19.05.2008, 10:34

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Ti krči so popolnomanormalni. Tudi jaz sem jih imela tako, da sem prvo tromesečje bolj ko ne prespala na kavču. Ko sem prišla iz službe, sem bila tako otrujena, da sem še kosilo komaj pojedla. Zaradi bolečin pa ddrugega kot ležat tudi nisem mogla.

Admira pri hrani pa vseeno malo popazi. 4 kg v 7 tednih user posted image . Do konca imaš še dolgo pot (33 tednov). Ko te popade neustavljiva lakota si pomagaj s kakim jabolkom. Tudi na vodo ne pozabi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem