writing-img

krema za sončenje

clock-img

19.05.2009, 17:43

clock-img

summer410

pencil-img

397

user posted image je vseeno katera ???

clock-img

20.05.2009, 10:10

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Pomoje vseeno...dobr da ti sede bit na soncu user posted image ...sem bila pred user posted image  odvisnica sonca...zdej pa ne zdržim več k pet minut po šesti uri na sončku...pač bo letošnje poletje bolj bledo user posted image ...

clock-img

20.05.2009, 10:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Pomoje vseeno...dobr da ti sede bit na soncu user posted image ...sem bila pred user posted image  odvisnica sonca...zdej pa ne zdržim več k pet minut po šesti uri na sončku...pač bo letošnje poletje bolj bledo user posted image ...

Isto bilo pri meni, bilo je bledo leto in modernouser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.5.2009 10:13:05 >

clock-img

20.05.2009, 10:29

clock-img

simonalokar

pencil-img

654

sam da se zaščitš in je vseeno s katero. meni itank ne paše biti na soncu. tko da bomo beleuser posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 14:55

clock-img

Anonimen

zadnje čase so ful popularne mineralne kreme, baje naj bi ble tud bolj "zdrave" , te kreme naredijo filter na koži in se ne vpijajo v kožo (kot kreme s kemičnim filterjem) oz se ravno tko vpijejo v kožo samo se filter ustvari na koži in ne v koži, takšna je naprimer od L'occitane, je pa kr draga... zihr jih ima še katera druga znamka, najbolj zihr jo boš našla v kakšni lekarni... sama jo bom preizkusila letos, tako da zaenkrat tole pišem samo kar sem slišala o teh mineralnih kremah. 

clock-img

25.05.2009, 14:31

clock-img

summer410

pencil-img

397

punce, odločila sem se, da bom imela bledo leto...user posted image za aktivnosti v morju, bom pa uporabila otroško kremo za sončenjeuser posted image

clock-img

25.05.2009, 14:33

clock-img

summer410

pencil-img

397

kar se pa tiče lekarn jim pa sploh ne zaupam pri kremah....

ker vichy in eucerin imata ene najslabših krem na tržišču, prodajajo jih pa samo v lekarni.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem