writing-img

krompirjeve počitnice 2009

clock-img

25.09.2009, 13:48

clock-img

majaS80

pencil-img

215

Pozdravljene,

jaz bi pa prosila za kakšne ideje, kam za bližajoče se praznike?
Običajno sva šla z možem nekam na morje..... sedaj ko pa imava enoletnega user posted image   pa razmišljam da bi šla kam v sloveniji.......? 
Sem že gledala hotel na Kopah in njihovo ponudbo, a so mi rekli, da zaenkrat še nimajo nič rezervacij, torej tudi animacija za otroke odpade.....

Kam vi hodite z vašimi otroci? Žal bolj slabo poznam ''Slovensko'' ponudbo.

Hvala

MajaK

clock-img

25.09.2009, 15:47

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Mislim, da enoletnik ne potrebuje posebne animacije.Mi smo pri 2 letih šli v Moravce v Livado.Kopanje in uživanje,sprehodi.

clock-img

25.09.2009, 18:08

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

S tako majhnim otrokom bi šla raje nekam, kjer ni gužve, saj mu animacijo lahko nudiš sama. Otroka se da prav fino motivirati brez drugih animatorjev. Mislim, da je enoletnik še premajhen, da bi lahko užival v večji skupini. Taki otroci rabijo več individualne pozornosti. 

clock-img

25.09.2009, 19:44

clock-img

darja72

pencil-img

614

Kope so ok izbira. Mi hodimo sicer pozimi (v Lukov dom), ampak se mi zdi, da so tudi v jeseni prečudovite. Sploh, če ste športno naravnani in imate nahrbtnik za nošenje otroka. Pa še cenovno so ugodni.
Si mi dala idejo, da jih letos preiskusimo peš...user posted image

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

25.09.2009, 21:24

clock-img

Anonimen

rezervirali smo apartma v termah zreče. Naši otroci obožujejo vodo, igrala, pa bližino staršev. user posted image

tudi čateške so super. skratka, če imate radi vodo - potem priporočam toplice. pa še vidva si lahko privoščita kakšno masažo in tako dalje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem