writing-img

krst pri treh letih

clock-img

04.08.2007, 16:34

clock-img

joca

pencil-img

82

vem da običajno dajo otroke k krstu ko so še dojenčki. jaz in moj sva se dogovorila da otroka ne bova krstila, ker je on totalen ateist  in je rekel da je krst vsiljevanje vere. takrat sem se z tem strinjala zdaj pa si vse bolj želim da bi ga krstila ampak je star že dve leti in razmišljam da bi ga dala krstit spomladi 2008. moj  je tudi rekel da če si res želim krsta se z tem strinja. kaj ve mislite o tem da dam krstit otroka tako pozno? kaj pa župniki ali imajo kakšne pripombe zakaj ga nismo dali prej krstit...

clock-img

04.08.2007, 16:55

clock-img

Anonimen

Odločitev je vaša. Noben te ne bo grdo delal. Ko so krstili mojo sestro, je bla stara 2 leti, hkrati so krstili 6 otrok. 4 so bili starejši od 4 let.
In moja sekica je župniku rekla, da naj jo ne poliva.user posted image  

clock-img

04.08.2007, 17:08

clock-img

Anonimen

Pač ga boste dali krstit takrat, ko boste čutili, da je to prav user posted image .

Če bo kdo kaj kompliciral - pejte drugam.

clock-img

04.08.2007, 17:31

clock-img

Anonimen

Ne boš verjela, jaz sem sebe krstila pri 25 letih.Eno lepo nedeljo meseca maja, sem imela vse tri zakramente ,med nedeljsko mašo.user posted image

clock-img

04.08.2007, 19:47

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Če je ta prav duhovnik, bo vesel, da ste se odločili, ne bo nič čudno gledal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem