writing-img

krstne obleke v celju

clock-img

24.01.2011, 11:45

clock-img

klara2007

pencil-img

219

zanima me če katera ve kje v celju in okolici bi imeli trgovino s krstnimi oblekami.in če ima katera predlog kaj obleči na krstno oblekico ali jo samo zaviti v deknico.

clock-img

24.01.2011, 12:23

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

krstne obleke dobiš tudi v baby centru, drgač pa jih ne oblačijo več v te krstne obleke, ampak navadno bolj svečano in v svetli barvi, pa je

clock-img

24.01.2011, 12:42

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

mi imamo v soboto krst in bo naša punčka čist navadno oblečena hlače in roza majčko v bistvu nič posebnega tako da bomo oblačila lahko še kasneje nosili, lahko si pa krstno obleko izposodiš tudi v arclinu tam ko imajo na izposojo poročne obleke.

Podobno smo naredili tudi prvič ko smo tudi pozimi krstili našo prvorojenko tudi ni bila oblečena v krstno oblekco smo jo imeli pa tudi v kombizijonu, potem smo jo pa v cerkvi slekli in je to bilo to, tako da čim majn komplicirat in gre prav takouser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2011, 13:06

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Mi smo si jo izposodili v Arclinu kjer izposojajo poročne obleke.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

24.01.2011, 13:11

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Mi smo našo tudi imeli kar navadno oblečeno, v beli barvi.

clock-img

24.01.2011, 17:45

clock-img

little*miss

pencil-img

484

Koliko pa je punčka stara? Jaz prodajam oblekico od 0-6 mes, nošena je bila samo na dan krsta, pa še to samo v cerkvi in za fotografiranje.

Če želiš mi pošlji zs, pa ti pokažem sliko, da vidiš če ti je sploh všeč.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem