writing-img

krvavitev

clock-img

15.04.2008, 12:20

clock-img

romy27

pencil-img

132

lepo pozdravljene,

danes sem imela v 31 tednu vaginalni ginekoloski pregled,po katerem sem zacela krvaveti. Ginekolog je rekel da gre za krvavitev iz noznice..halo?

kaj je katera imela taksno izkusnjo, da bi imela po ginek.pregledu krvavitev?

in ali sploh v 31.tednu ginekolog se lahko opravlja vaginalni pregled?

hvala vnaprej...

clock-img

15.04.2008, 12:23

clock-img

janjček

pencil-img

136

jaz sem imela vaginalni pregled v 23. tednu in sem popoldne malo zazrvavela in so odkrili, da imam noter en strdek, vendar nič, kar bi vplivalo na otroka. vaginalni pregled dela, da vidi, če se že kaj odpiraš, sploh, če ti dol pritiska

clock-img

15.04.2008, 12:29

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Seveda ga opravljajo. Z njim merijo MV in gledajo ali je vse zaprto.
Do krvavitve je prišlo najverjetneje, ker je nožnična stena izredno prekrvavljena in kakšna žilica poči. Podobno se ti lahko zgodi po spolnih odnosih.

clock-img

15.04.2008, 16:24

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Tako kot pravi Frutka. Meni je g. delal vaginalni pregled na vsakem gin. pregledu do konca nosečnosti. S tem preverja MV in morebitno odprtost.
Jaz sem imela rahlo rjav izcedek na zadnjem pregledu, v 40. tednu, sicer pa ne.

clock-img

15.04.2008, 16:39

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Js sm v 37. tednu in sem imela v zadnjih dveh tednih dva vaginalna pregleda. Enega, ker smo mel lažni alarm, pa sm šla na CTG (seveda je preveril še stanje MV) in so me opozorili, da doma lahko zakrvavim. Ampak nisem.

Drugega sm mela pa danes, ker je spet preverjal, če sem še zaprta. Ponavadi te tkointko opozorijo, da lahko krvaviš, je pa različno od ženske do ženske, pa seveda tud od nežnosti G pri pregledu.

Če ni ful močna krvavitev, te po moje nima kej skrbet, če je pa krvi ful, se pa pejt rajš pokazat.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

16.04.2008, 10:17

clock-img

romy27

pencil-img

132

lepo pozdravljene,

pisala sem tudi dr.Pusenjaku, kateri je odgovoril, da bi lahko to sprozilo tudi predcasen porod..torej, zaradi ginekoloske nenatancnosti lahko pride do velikih komplikacij..
vidim, da ste imele vse blazji rjav izcedek, vendar zelo pozno (37.teden dalje), kar pa ni vec tko kriticno cetudi bi prislo do poroda..jst sm pa sele v 31.tednu in se mi zdi se dolgauser posted image

hvala vseeno za izkusnje in lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem