writing-img

krvavitve

clock-img

03.07.2007, 13:20

clock-img

MaŁŁena

pencil-img

12

zivjo! mene pa zanima kaj bi pomenilo to ce pri vsakem spolnem odnosu krvavim, po 5ih minutah pa nic???user posted image

hvala za odgovore!

clock-img

03.07.2007, 13:51

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Men se je to včasih dogajalo. Šla sem na pregled in je G našla majhno pikico, ki bi lahko bila endometrična cista. Poslala me je na laparoskopijo in histeroskopijo (tudi zaradi nerednih menstruacij in bolečin v trebuhu) pa niso našli nič. Na naslednjem pregledu tudi tiste pikice ni bilo več. Razložila mi je, da včasih pač nastane kakšna nenevarna cista, ki zakrvavi ob dotiku. Je pa možno tudi, da nisi dobro navlažena in nastanejo manjše poškodbe na sluznici.

Predlagam ti, da poveš svojemu G.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

03.07.2007, 15:49

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Pojdi na pregled do svojega gin, 

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

03.07.2007, 20:03

clock-img

Katja 271

pencil-img

211

Oj!
Jah, te krvavitve niso kar tko. Lahko da je res tako kot je napisala Naty*, nič posebnega, lahko pa kaj ne štima. Vsekakor je bolje da se o tem posvetuješ z ginekologom. Kdaj si pa nazadnje imela kontrolo brisa?
Če ne bi šla rada takoj na pregled, lahko najprej vprašaš še za mnenje Pušenjaka na forumu. Ti bo hitro odgovoru in povedal svoje mnenje. Mislm pa, da ti bo tudi on svetoval pregled.
Aja, Pušenjakov forum je na: www.med.over.net
Srečno!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem