writing-img

kumarice in zelje

clock-img

10.07.2008, 10:31

clock-img

mklks

pencil-img

487

naša punca je stara skoraj osem mesecev in moram reč da ni čisto nič izbirčna, in je vse kar ji dam:)
počasi jo navajam skoraj na vsko hrano, seveda z izjemo alergikov in raznih drugih izjem, sem pa malo skeptična glede kumaric in zelja, kdaj ste ve začele s tem?

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

clock-img

10.07.2008, 10:40

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

joto je poskusila pri 8m.... neslano,

kisle kumarice malce kasneje prav tako kumarice v solati.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

10.07.2008, 11:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kaj pa je treba bit skepičen okoli kumaric? ful lahka hrana imho. jaz ji bom zdaj naredila uno solato s kumaricami, jogurtom in kislo smetano - mmmmmmmm user posted image

clock-img

10.07.2008, 21:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša kislega zelja ne mara sploh. Enkrat ga je jedla kot segedin, ampak še to zato, ker je bila res lačna.user posted image
Dala sem ji ga prvič okoli 8m in kumarice isto. To je lahka hrana, kot je že ena napisala.

clock-img

11.07.2008, 12:03

clock-img

sabina08

pencil-img

29

Mi smo imeli zelje (sploh kitajsko naj bi bilo lahko prebavljivo) na jedilniku že na koncu 6 M. Enako kumare in bučke; jaz sicer vso zelenjavo pripravljam kuhano ali dušeno kot prilogo h kosilu. Iz lastnih izkušenj pa surovo zelje ne priporočam, ker je zelo težko za želodec in ga ne prenašajo celo nekateri odrasli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem