writing-img

kustiči, zuboviči

clock-img

11.02.2013, 14:22

clock-img

mini86

pencil-img

6050

iščem apartma za rečmo 2 osebi+da gresta notri še dve prenosni otr. postelci, čisto ob vodi, če ima kdo kakšen kontakt pa ne z preveč zasoljenimi cenami..
v kustiče tik ob vodi k smo hodili zadnje 7 let nima nič več frejuser posted image user posted image sem razočarana ampak očitno že mora biti tako..

hvala za kontakte

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.02.2013, 17:12

clock-img

mamica 2008

pencil-img

20

mi smo bli lani v zubovicima v atlantisu,super zadovoljni,cist na plazi.za kustice vem en apartmaj ampak ni glih na plazi :-)

clock-img

11.02.2013, 17:26

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a maš kšn link od teh apartmajev, kakšna je pa cena

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.02.2013, 18:44

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Mamica 2008, bi mi prosim napisala kaj več o tem Atlantisu. Zgleda lepo, vendar sem na sosednjem forumu brala same negativnosti o tem hotelu...

clock-img

15.02.2013, 19:36

clock-img

Čapkica

pencil-img

12

Imam nov apartma v Stari NOvalji, ga bom tudi nekaj terminov oddajala, prijeten zelo topel zaliv, temp morja do 29 stopinj,idealno za otroke, 30 m od obale, peščena plaža, do plaže planjka 100m. Apartma je dvosoben, popoln komfort kot doma, če te zanima pusti mail.

clock-img

15.02.2013, 19:59

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: Čapkica

Imam nov apartma v Stari NOvalji, ga bom tudi nekaj terminov oddajala, prijeten zelo topel zaliv, temp morja do 29 stopinj,idealno za otroke, 30 m od obale, peščena plaža, do plaže planjka 100m. Apartma je dvosoben, popoln komfort kot doma, če te zanima pusti mail.

Tudi jaz bi imela kak info. Hvala user posted image

Moj e-mail: mojca.seg@gmail.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem