writing-img

lajšanje bolečin

clock-img

09.02.2012, 11:43

clock-img

ovcica

pencil-img

3

ŽIvjo!!! nekaj me zanima....
po vseh teh možnostih bolečin me zanima,če obstaja kaj drugega kot EA. slišala sem za ultivo pa me zanima kako vam je pomagala...oz. kaj vam je najbolj olajšalo porod...Pri EA mi je ginekolog rekel da obstajajo tudi stranski učinki, ki so lahko hudi...user posted image user posted image user posted image poroda me je res strah in iščem kake druge metode kot EA

clock-img

09.02.2012, 11:48

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: ovcica

ŽIvjo!!! nekaj me zanima....
po vseh teh možnostih bolečin me zanima,če obstaja kaj drugega kot EA. slišala sem za ultivo pa me zanima kako vam je pomagala...oz. kaj vam je najbolj olajšalo porod...Pri EA mi je ginekolog rekel da obstajajo tudi stranski učinki, ki so lahko hudi...user posted image user posted image user posted image poroda me je res strah in iščem kake druge metode kot EA

ovcica, obrni se po nasvet na super babico Marjeto Žlebnik, ti bo zagotovo dala koristen nasvet in te pomirila. Najdeš jo tukaj, kar zastavi ji vprašanje: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/marjeta-zlebnik_18

Lep porod ti želim user posted image

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

09.02.2012, 20:35

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

O tem je bilo in je se vedno ogrooomno napisanega na spletu. Malo prebrskaj in
si bos kmalu lahko ustvarila lastno mnenje in sprejela pravo odlocitev zase ;-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem