writing-img

laserska terapija? in bioresonanca v kranju

clock-img

10.05.2006, 21:37

clock-img

#zabica#

pencil-img

22

baje da obstaja tudi to - za trajno ozdravitev alerije, saj naj bi pri bioresonanci
treba ozdravitev obnavljati vsake 3 leta?pa se ceneje je.
kaksne izkusnje?
zanimajo me pa tudi vase izkusnje z dr bioresinance v kranju - cakalna doba, uspesnost, trajanje in cena.
lp

clock-img

10.05.2006, 21:42

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Mi sicer hodimo na bioresonanco v Rogaško, smo pa ful zadovolni. Res, da smo zapravli že kr lepo vsoto denarja ker hodimo že dobro leto, sam so rezultazi dobri. Za otroke pa itak damo vse. Za lasersko terapijo pa še nisem slišala. A je še kje drugje kot v Kranju?

clock-img

10.05.2006, 21:49

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Za lasersko terapijo še nisem slišala.

Smo pa pri sinu pred tremi leti z Bioresonanco pozdravili alergije na mleko, jajca, moko, arašide, .... Ravno danes pa sva prišla iz zadnje, sedme terapije, ker se mu je lani na novo pojavila alergija na cvetni prah, živali, nekaj zelenjave. Tudi to smo hitro in uspešno pozdravili. Že tri tedne je brez zdravil in nima nobenih problemov.

Po mojih informacijah naj bi bilo zdravljenje z Bicomom trajno. Za hrano imam celo pisno potrdilo terapevta, da se mu pozdravljene alergije ne bodo več vrnile.

Aja, hodila sva pa za hrano k dr. Medvedu v Podčetrtek, ker pa je žal lani umrl sem se letos odločila za Rogaško Slatino in sem zelooo zadovoljna.

< Sporočilo je popravil Janeja -- 10.5.2006 21:51:09 >

clock-img

31.05.2006, 13:44

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

V Kranju je nad drogerijo drogesan. Prešernova ulica 16, inf. na tel. 031/714-755 od 13 - 14 ure
Čakalna doba je menda okoli 1 leta

clock-img

31.05.2006, 13:45

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Aja na Jesenicah je pa : Staneta Bokala 2, inf. 041/582-221

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem