writing-img

ležalnik

clock-img

03.05.2005, 20:53

clock-img

k1

pencil-img

1649

zanima me, koliko ga prakticirate za otročke?

jaz sem mojo miško dala danes prvič malo noter ležat, pa je imela kar mir in ji je pasalo.

clock-img

03.05.2005, 20:57

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Mi ne vemo kako bi preživeli brez ležalnika. Imeli smo ga od ABC disegn in je bil super. Mala je zelo uživala v njem. Sedaj pri 6m pa ga manj prakticiramo ker se že tako zvija, da lahko pade ven. Sedaj jo privežem v ležalnik ampak ga bomo očitno morali pospraviti.

LP, S&T

clock-img

03.05.2005, 21:03

clock-img

Anonimen

Mi smo kupili Brevija v akciji in sem zelo zadovoljna, predvsem zato ker ima dobro narejeno nastaljanje po višini.

Jaz ga prakticiram kaka dva meseca. Sedaj malo manj, ker več časa preživive pod mostom z igračkami in ker vadive kravice in telovadive.

Nika pa verjetno zgleda kot prava frajerka v ležalniku. :angel:

Bojana

clock-img

03.05.2005, 21:06

clock-img

k1

pencil-img

1649

ne boš verjela, pa je res kot prava frajerka. še daljša se mi zdi, kot verjetno je, ker je tako raztegnjena, hehe... :sloncek: tudi naš se da nastavit po višini in pa ali se guga ali ne, ampak do kravic imamo mi še daaaaaaleeeeeeeeč :sloncek:

clock-img

03.05.2005, 21:17

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Sem ga kakšne pol ure na dan od 2-5m, potem pa ji ni bilo več včeč. Zdaj jo dam noter le še izjemoma.

clock-img

03.05.2005, 22:55

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Jaz sem dala Majo že zelo zgodaj v ležalnik. Mislim, da je bila manj kot 1 mesec stara. Zeo uživa v njem.

lp Lu

clock-img

03.05.2005, 23:12

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Jaz sem našega dala v ležalnik takoj ko je prišel iz porodnišnice. Sicer ne spi notri, ga pa prakticitram takrat ko sem v kuhinji.Na mostiček ki je bil poleg ležalnika ki sem ga kupila pripnem vedno druge igrače in je brez problema notri kako uro in se igra, ko jaz kuham.

clock-img

04.05.2005, 07:34

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Mi imamo unega od Primi sogni, in mi je zelo všeč. Problem pa je, da ga nam je zdravnica v razvojni prepovedala uporablat, ker je pikica baje v njem preveč prosta, in lahko dela vse gibe, ki jih ne sme. Rekla je celo, da se zato nazaj nagiba, in rokice tako nazaj drži. jaz sicer ne verjamem, ampak veseeno Lara sedi v lupinici že 3 mesece:((. Sej včasih malo pguljufam:)-.

clock-img

04.05.2005, 08:39

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hojla!

a je katera zasledila kakšen ležalnik pod ugodno zadnje čase? tudi mi bi ga rabili.

lp lunca77

clock-img

04.05.2005, 09:21

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Moja Zoja pa niti ni navdušena nad ležalnikom. :((:(( Sva imeli enga sposojenega in sem jo dala not okrog 4 tedna, ene 14 dni, pa je bila mirna samo dobrih 10 minut. Pol pa jok. Potem sva ga morali vrnit in ne upam kupit novega, ker ne vem če je kaj spremenila mnenje glede ležanja v njem. Ni pa imel nastavljanja naklona al pa kakšnega mostu. Kaj mislite ve? Se splača probat še enkrat al ne? Zdej mo mam kar na kavču - samo to počasi ne bo več varno.

Lp, Dolina

clock-img

04.05.2005, 09:24

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pri nas je ležalnik nepogrešljiv, v uporabi je še zdaj, ko je Naja stara že skoraj 7 mesecev (zdaj notri že samostojno sedi, samo da je privezana, da ne pade ven).
Nimam jo pa notri dalj časa, samo če imam kaj nujnega za naredit in jo imam zraven 'na očeh' .
Lp

clock-img

04.05.2005, 10:44

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Mi ga imamo od ABC in je res super zadeva. Kamorkoli gremo za dalj časa gre ležalnik z nami.;)

Sončnica

clock-img

04.05.2005, 11:36

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Mojim dvem aje ležalnik zanimiv le toliko kolikor so tiste igrače tam gorih, če igrač ni tudi v ležalniku nočeta več biti. Sta pa v njem uživala tam od 3 do 4 meseca, takrat je bilo dosti, če sta samo ležala in gledala okoli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem