cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ležišče za dojenčka

clock-img

08.11.2006, 20:16

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Našemu user posted image bi rada kupila nov jogi, ker se mi zdi da je tale, ki smo ga dobili zanič. Kaj priporočate? Kakšne jogije imajo vaši user posted image ?

clock-img

08.11.2006, 20:37

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Mi smo kupili vzmetnico iz kokosa. Je antialergijski. Smo zadovoljni, no ja tamala je se premejhna da bi pokomentirala stvaruser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

08.11.2006, 20:50

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Mi smo kupili vzmetnico iz kokosa. Je antialergijski. Smo zadovoljni, no ja tamala je se premejhna da bi pokomentirala stvaruser posted image

isto user posted image  

če se ne motim je danes ena vzmetnica v BC v dnevni akciji user posted image

clock-img

08.11.2006, 21:11

clock-img

til

pencil-img

574

Mi imamo pa dormeo!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

08.11.2006, 21:26

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Pri nas imamo tudi Dormeo - vsi! user posted image

clock-img

08.11.2006, 21:41

clock-img

natalia

pencil-img

1423

IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Mi smo kupili vzmetnico iz kokosa. Je antialergijski. Smo zadovoljni, no ja tamala je se premejhna da bi pokomentirala stvar

isto

če se ne motim je danes ena vzmetnica v BC v dnevni akciji

ja, istoo.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

08.11.2006, 21:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.11.2006, 22:01

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Tega ima pri nas na vikendu v prenosni posteljici.

Pa meni po pravici povedano ni všeč. Čuden je! Če bi bila to izbira za doma, bi ga vrnila nazaj. Ker je pa samo za občasno spanje, sem pa rekla OK.

Na otip je tak čuden, kot da se ti slama drobi ko ga stisneš. Prevleka je takih živih barv, da se vse vidi skozi rjuhe, sam jogi je pa visok mogoče enih 6 cm. Čisto tanek v glavnem.

Če bi prej vedela kakšen je, ga niti za v prenosno posteljico ne bi kupila.

Za doma ima pa tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=121645 in se mi zdi v redu. Sploh mi je pa všeč, ker lahko prevleko odstraniš in opereš - kakšno bruhanje, lulanje... Sicer ima čez cel jogi nepremočljivo prevleko, ampak se mi vseeno zdi ta jogi bistveno boljši od tega kokosovega.

clock-img

09.11.2006, 08:59

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Mi imamo vsi jogije  Meblo in to z vzmetnicami. Ema ima Kekeca in stane cca 14.000,00 mere 120x60. Midva sva ful zadovolna z najinim, tako da sva njen tudi tega kupla, ker je poleti tudi fajn zračen.

clock-img

09.11.2006, 11:30

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Laaara, če tole še kaj prebiraš, naj ti sporočim, da ne morem in ne morem poslat zs! user posted image  Že 2 dni mi to dela! user posted image

Ja, z Dormeom smo zelo zadovoljni - midva sva, user posted image  pa verjetno tudi, saj zelo pridno pančka ponoči! user posted image

clock-img

09.11.2006, 12:50

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

mi imamo tut od dormeja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem