writing-img

legofer

clock-img

07.04.2009, 19:34

clock-img

Anonimen

zivjo
danes sm sla v labaratorij in so mi vzeli kri...popovdne sm poklicala in so mi rekli da mi manka zeleza v krvi in da sm slabokrvna....obila sm recept kin sm sla v lekarno iskati LEGOFER (obila sm 3 skatle )
pa me zanima ce to kako skoi otroku ?...aja sm pa v 31 tednu......
in a obstaja moznost da bo otrok tui slabokrvn?
najlepsa hvala za ogovor

clock-img

07.04.2009, 20:32

clock-img

porednica22

pencil-img

58

jaz sem jemala celo nosečnost legofer sirup in je bilo z otrokom vse ok, pa tudi ginekolog mi je rekel, da to ni škodljivo ker je pač samo dodatek železa. :) lp

porednica

clock-img

07.04.2009, 21:48

clock-img

anika87

pencil-img

767

Mimogrede - anonimna, če se ti slučajno zgodi, da se ne boš ustrašila... Men se je zgodilo, ko sem pila Elevit, da sem mela cel mesec črno blato, zaradi večje količine železa kot v ostalih vitaminskih dodatkih za nosečnost.
Se mi je malo čudno zdelo, pa sem potem prebrala, da se to v veliko primerih zgodi, pa ni nič takega.
Toliko da veš...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

07.04.2009, 22:18

clock-img

pokec3609

pencil-img

148

Si lahk kar brez skrbi, jst sem to imela v prejšnji nosečnosti in pa zdej tudi, tako da res nič ne škoduje.
Itak ti bo G pri naslednjem pregledu dala ponovno pregledati količino železa v krvi, tako da bo videla kolk ga imaš.
Kot ti je že anika zgoraj napisala boš verjetno imela črno blato, mogoče se ti bo celo zapiralo.
V kolikor pa te slučajno peče zgaga in poješ kakšen rupurut pa pazi, da ga boš vzela vsaj dve uri pred ali pa dve uri po železu, ker drugače se ti bo prej normalno blato spremenilo v tekoče blato oz.drisko.

clock-img

07.04.2009, 22:21

clock-img

Anonimen

A misliš da ti bodo dali kaj kar škodi otroku user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem