writing-img

likvidacija podjetja in nosečnost

clock-img

12.02.2010, 21:02

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Podjetje v katerem sem zaposlen az anedoločen čas naj bi šlo v likvidacijo, vendar o tem delavci še nismo bili urdno obveščeni in pogodbe še niso bile odpovedane. Kaj v primeru, če sem noseča ... kakšne pravice imam?

Prosim za kakšen nasvet, razlago, ....

hvala

lp

clock-img

13.02.2010, 07:45

clock-img

benika

pencil-img

7793

Če gre podjetje v likvidacijo nisi nič bolj zaščitena kot pa ostali delavci. Dobila boš odpoved, šla boš na zavod in to je to...do porodniške.

clock-img

13.02.2010, 21:25

clock-img

NTS

pencil-img

155

če imaš možnost pojdi takoj ko doboš odpoved oz.napovejo stečaj v bolniško in bodi v bolniški do porodniške, ker ti potem pravica do zavoda (denarno nadomestilo) ostane po porodniški.

lp
pa vso srečo
user posted image

< Sporočilo je popravil NTS -- 13.2.2010 21:26:33 >

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

clock-img

13.02.2010, 21:27

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Mislim, da lahko po prekinitvi pogodbe o zaposlitvi koristiš še samo največ 30 dni bolniške.

clock-img

14.02.2010, 09:02

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Hvala za odgovore. Mogoče kdo ve, kako je z zavodom, če imaš registriran popoldanski s.p.. pa ostaneš brez službe. Verjetno potem zavod odpade? Ravno zdaj sem registrirala s.p. in nimam trenutno še čisto nič od tega... verjetno mi bo pa to zelo nagajalo, če ostanem brez službe. Ko bi prej vedela...

clock-img

14.02.2010, 09:04

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pa saj popoldanski s.p. lahko zapreš kadarkoli brez problema, sploh če nimaš nič od tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem