writing-img

locitev v tujini

clock-img

08.09.2007, 13:03

clock-img

shamesa

pencil-img

3

Kaj mi lahko kdo pove kako poteka locitev v tujini. Stvar je v tem, da sva se s partnerejem civilno porocila v tujini kjer sem tudi nekaj casa prebivala, sedaj pa bi rada zaradi nevzdrznega zivljenja zraven mojega moza (prisotne so droge, prepiri in psihicno blateneje) prisla domov in si uredila zivljenje s mojima dvema otrokoma...zato bi rada locitev speljala kar iz slovenije, proc od njega in njegove druzine, in ker nimam tudi v tujini nobenega, na katerega bi se lahko obrnila...hvala za odgovor in lep dan...user posted image
user posted image

clock-img

08.09.2007, 13:44

clock-img

FORZA

pencil-img

521

15. Na katero sodišče je treba nasloviti prošnjo za revizijo odredbe o razvezi zakonske zveze / ločitvi / razveljavitvi zakonske zveze, ki je izdana v drugi državi članici? Kako se obravnavajo take zadeve?
Če stranka želi, da se učinek odredbe, ki priznava tujo razvezo na Nizozemskem, razveljavi, lahko naslovi svojo zahtevo na sodišče v okrožju, kjer prebiva.

http://ec.europa.eu/civiljustice/divorce/divorce_net_sl.htm#1.

Tole sem našla po temle se mi zdi, da lahko vložiš zahtevek tle v
Sloveniji.
Malo si še preberi na tejle strani.
Srečno!

clock-img

10.09.2007, 20:09

clock-img

Anonimen

Kladivo vzami pa bum po glavi in boš ločena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem