writing-img

logoped

clock-img

28.08.2009, 22:07

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

naš 5letnik je dobil vabilo za logopeda...malo me skrbi,ker mu šumniki ne grejo..redkokdaj pove š,al pa ostale šumnikeuser posted image ...ostalo vse govori lepo...katera ve,če bomo dobili kake črke ki bo ponavljal doma?nebi rada da bi se mu v šoli smejali..user posted image

clock-img

29.08.2009, 07:07

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

naš 5letnik je dobil vabilo za logopeda...malo me skrbi,ker mu šumniki ne grejo..redkokdaj pove š,al pa ostale šumnikeuser posted image ...ostalo vse govori lepo...katera ve,če bomo dobili kake črke ki bo ponavljal doma?nebi rada da bi se mu v šoli smejali..user posted image

kako to misliš " če bomo dobili kake črke ki bo ponavljal doma"?

clock-img

29.08.2009, 09:54

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Dobili boste vaje ja user posted image  
Poslji svoj mail na ZS pa ti posljem nekaj vaj ravno za sumnike - sem enkrat zasledila na RR in si spravila.. 
Z vajami otroci napredujejo ponavadi zelo hitro, tko da se samo veseli obiska in teh vaj user posted image   

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem