writing-img

lonček za pitje za na pot

clock-img

11.04.2013, 15:31

clock-img

Matejusska

pencil-img

172

Skoraj 1-letnik pije samo iz lončka pa me zanima, če obstaja kakšna takšna flaška, ki ima skodelico za pokrovček, tako kot npr. termoska? Zaenkrat imam eno aventovo flaško in mu potem nalijem v pokrovček ampak zdaj bi rad že sam držal "skodelico", pa je pokrovček precej majhen in bi bilo boljše, da bi bil večji. Kakšna ideja?

clock-img

11.04.2013, 15:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pa kupi kakšno majhno termovsko ala 4 deci, zdej se to vse dobi. Pa še pijača bo ohranila temperaturo. user posted image

clock-img

11.04.2013, 16:02

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Zakaj mu pa ne das aventov loncek v roke, da normalno pije iz loncka? Moje dete ni nikoli pilo po flaski in potem ni vedel kaj naj sploh s tistim cucljem pocne in sem ob uvedbi GH tam pri 6 mesecih dala za pit kar iz kozarca, kozarec v roko in je, za na pot pa aventovo flasko, sam ce ima notri dudo se zna polivat, kupis tak pokrovcek, vzames dudo ven in ta pokrovcek notri in je. To je prav od Aventa. Midva to se vedno tako prakticirava.

clock-img

11.04.2013, 16:27

clock-img

ninocka26

pencil-img

393

Mi imamo tega (cucelj smo preskočili): http://www.potterybarnkids.com/products/beaba-3-stage-training-cup/
Ko zna že piti iz lončka mu odstraniš pokrov ko pije, drugače je pa lepo zaprt.

clock-img

11.04.2013, 22:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2013, 11:00

clock-img

Smithlife

pencil-img

3

Pls share more info like this.

clock-img

18.04.2013, 11:40

clock-img

nusi

pencil-img

1833

mene pa te lončki spravljajo ob živce. En kup jih je, pa noben od mojih tamalih ne zna pit iz njih - teh, ki ne polivajo. tastarejši ni nikol poštekal in tko je šel iz flaške na slamico in potem kozarček, tamali tudi ne pokapči. sej neki vleče amapk dejansko ful malo spije iz tam ven, za poleti se mi pa to ne zdi ok. In tko imam malo morje lnčkov doma, no sej sem jih potalala, ampak res bi se rada znebila flaške, iz kozarca še ne zna in si zliva za vrat, razen če mu jaz držim, nekako računam, da mu na morju uspe, ko bo itak nag, pa nej se zaliva user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem