cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lulanje-fantki

clock-img

25.11.2007, 20:10

clock-img

filipina

pencil-img

170

Kako naj malemu, 4,7 let dopovem da naj lepo lula v školjko. Pismo, vedno polula vse naokrog, noče dvignit pokrova, potem pa sem mu rekla naj lula kot punčke, pa je isto vse polulano. Toti lulček mu nese kot vodomet. Kaj pa vi? Imate isti problem?

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

clock-img

25.11.2007, 20:27

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš lula sede z nastavkom, tako da ni nič okoli polulano. Zadnjič je v gostilni lulal stoje in je neslo vsepovsod, čeprav sva držala smer - polulal je še sebe in mene po obrazuuser posted image user posted image user posted image . Zraven se je pa smejal kot histerična opicauser posted image .

clock-img

25.11.2007, 20:35

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

joj, jaz res nevem kak mu naj dopovem, te pa mu že grem na živce, da mu vsakič ko gre lulat razlagam kak naj lula, pa mi raje reče naj mu jaz luleka držim, da on ga ne obvlada!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2007, 20:35

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Sori jančika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako vama je pa to uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi s tem nekako nimamo težav - sva se dogovorila, da ko se lula, se lulčka, neglede ali stoji ali sedi, drži navzdol, da ne šprica okrog. Največkrat pa lula stoje, ker če se usede, hoče biti čisto brez hlač, ki pa se mu jih za vsako lulanje ne ljubi slačit in oblačit.

clock-img

25.11.2007, 20:54

clock-img

dix

pencil-img

897

IZVIRNO SPOROČILO: filipina

Kako naj malemu, 4,7 let dopovem da naj lepo lula v školjko. Pismo, vedno polula vse naokrog, noče dvignit pokrova, potem pa sem mu rekla naj lula kot punčke, pa je isto vse polulano. Toti lulček mu nese kot vodomet. Kaj pa vi? Imate isti problem?

Naša dva sta se očitno naučila od atija in obvladata zadevo od vsega začetka. Najbolj pa seveda uživata ko lulata poleti zunaj da lahko "rišeta"  user posted image

clock-img

25.11.2007, 20:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sori jančika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako vama je pa to uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne vprašaj...user posted image . Pojma nimam, kaj sva štrikalauser posted image . Verjetno zato, ker drugače nikoli ne lula stoje. Zunaj ga je treba dvignit kot punčko, drugače gre tudi vse po hlačah. Ampak kot rečeno, doma ni problemov.

clock-img

25.11.2007, 23:52

clock-img

živa

pencil-img

2366

Jančika user posted image user posted image user posted image !

clock-img

26.11.2007, 06:19

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Jančika, še jaz user posted image user posted image user posted image

Našima je ati pokazal, kako frajersko ej, če zadaneš v školjko in sta se takoj naučila te veščineuser posted image   Tamali ima zraven še pručko, na katero stopi, ker brez nje pa res ne doseže.

clock-img

26.11.2007, 08:03

clock-img

aluš

pencil-img

704

Imam dva fantiča (10 let in 4 leta). Takoj od prvega dneva ko smo šli iz plenice, sem jih naučila, da se na školjko vsedemo, pa pazimo, da je lulček v WC, tako dela tudi ati. Nikoli ni nič polulano, to pa RES MORAM POHVALIT. Nobenemu tud na misel ne pride da bi kakšne stoječe poze izvajal. Poleti zunaj pa seveda stoje (tamal), ta velik ne zaliva več travce ampak gre noter na WC, če je možnost. Čeprav nama s tamalim poleti skoraj nikoli ni ratalo, da se nismo polulala, če se ni komplet spodaj slekel. Zmeraj se potem na koncu, ko ni vič takega "pritiska" še po hlačah pokapa.

clock-img

26.11.2007, 08:55

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Fantki majo potrebo da v neki ciljajo ko lulajo. Zato sem jaz v školjko vrgla par kosmičev tako ko je lulal je ciljal v kosmiče. To je trajalo par dni pa se je navadil.

clock-img

26.11.2007, 19:40

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Sanela - kosmičiuser posted image user posted image user posted image

Aja, janička - lulanje meseca

Drgač pri nas se vsede in lula. Tako kot tati. Vidim, da tako tudi pri aluš zadeva funkcionira.

i belive i can fly....

clock-img

27.11.2007, 10:05

clock-img

katka11

pencil-img

332

nas tud lula v stoje in ponavadi je vse pod kontrolo.
skoljko sem ga navadla dvigovat, pa tud atija vidi, pol sem mu pa na zacetku vrgla notr en koscek wc papirja in mora ciljat.
sam vcas k je pa zleht je pa tud stala...

clock-img

27.11.2007, 12:31

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mi smo našega že na kahlici učili, da mora lulija notri držat, tako da zdaj na stranišču ni problema. Ko kaka in sedi, drži lulija notri, ko stoji ga pa tudi drži in cilja notri. Problem je edino, če se mi spomni takrat kaj razlagat in potem bi mi še pokazal, pa se kar med lulanjem obrne in šprica vsepovsod.
Od vsega lulanja je pa itak najbolj pomembno na koncu vodo potegnt, pa če tut lula samo kapljico user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

28.11.2007, 09:29

clock-img

katka11

pencil-img

332

pa "pipo"obrisat pa roke umit...

clock-img

28.11.2007, 10:04

clock-img

Anonimen

Naš bo,ko bo velik dober strelec je nadarjen za ciljanjeuser posted image
Nikoli ne polula naokoli,če pa sedi,pa pipco drži,da ne uideuser posted image

Aja,v šolo pravilnega lulanja,ga je pa nono vzel in naučil.Sta rekla,da so to moške zadeve.user posted image

clock-img

28.11.2007, 11:45

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Saj bo!Čez čas se bo naveličal in nehal,do takrat pa mirne živce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem