IZVIRNO SPOROČILO: malicki
Mene pa zanima ali vaši otročki ponoči ozir. zjutraj kaj papcajo.
Liam je ponoči nehal jest pri cca 4 mesecih. Občasno je še kdaj dobil mleko proti jutru, če se je bolj zgodaj zbudil, drugače pa ne, ponoči ne je več. Zjutraj je zajtrk, ko se zbudi. Pred 2 mesecema je še zajtrkoval stekleničko mleka, potem pa si je verjetno mislil, da ga imamo za norca in od takrat dalje on zajtrkuje konkretno

: kruh z marmelado, kruh z maslom in medom, kruh s sirčkom, toast, sadje, jogurt...
Včasih tudi noče jest zajtrka. Nekaj časa me je to skrbelo in živciralo, zdaj pa me ne več toliko, enostavno pač je kasneje.
kako pa je za večerjo? ali poje dovolj zvečer? morda je proti jutru lačna, ker ne poje dovolj za večerjo? samo ugibam. naš je bil tak, nekaj časa je za večerjo jedel zelo malo, kajti ob tisti uri je bil krepko že zaspan in posledično tudi bolj tečen, tako da zdaj dobi zgodnjo večerjo, ki jo navadno kar rad poje, pred spanjem pa še mleko. a, ja...bom kar poštena: v mleko mu zamešam piškote Plasmon, čeprav sem bila že deležna kritike zaradi tega, kao zaradi zobkov...zobke pa se lahko umije, a ne? on se s tem naje, to rad poje in to nam je tudi obred pred spanjem, spi mirno in zadovoljno do jutra.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.
21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.
7.7.2009, Milano...Bono&Co.