Oj, kapesanta moja, potolaži se
Pri nas je tako, da če razmišljam kaj bi kupili Liamu za dedka mraza, mi pride na pamet samo kakšen šteker, kak lep, debel in dolg kabel, kakšno pravo ostro žago, izvijače (pa ne plastične, niti po pomoti jih ne vzame v roke), kake klešče, kanto za smeti (rabljeno in seveda polno), kake kocke Finish za v pomivalni stroj, metlo (tudi sesalec bi prišel v poštev)...namesto v igralnico pa bi ga morala spustit v klet, kjer imamo spravljeno vso živo ropotijo, od katere pa seveda niti en kos ni varen za igro. KATASTROFA!!!! Moram rečt, da hvalabogu da imam 4 nečake in da smo vse igrače dobili od njih in ne zapravili zanje celo premoženje, in sedaj so čisto lepo spravljene v 4 velikih košarah in če se Ličko že spomne nanje, je samo zato, da jih razmeče, to je pa tudi vse.
Pri mojih starših pa ima eno veliko škatlo, iz katere tudi zmeče vse ven, zato da gre on not, se prime za eno stranico in dela BRMMMM BRMMMM BRMMMMM...
Eh kaj čmo, se pa vsakič lepo zahvali ko mu ponudim igračo, reče : LALA (hvala) in jo zabriše kam blizu štekerjev, zato da lahko teče tja in prčka po njih
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.
21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.
7.7.2009, Milano...Bono&Co.