IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Naty-Taja kaj zdaj si nam pa še ti pobegnila!?
Nisem všla, sam časa imam minimalno malo!

Sej vas prečekiram včas pa včas. Takrat pa potem nobene od vas več ni!
Kaj če bi se spet enkrat nekje dobila, da v živo mal vidmo naše razgrajače? Kak vikend recimo? Me prav zanima, kolk bi nas bilo. Od začetka smo se kr nekajkrat dobile, a ne?
Kapesanta, tudi jaz sem en čas gledala, zakaj hudiča si tak drugačna!
Mi se s kahlo sam še spogledujemo zaenkrat, ker sam včasih ve - ponavadi zjutraj ob petih, ko se meni ne da vstat!! Drugače smo pa na istem, kot ANakarin in Liam, kar se spanja tiče - ponoči vstaja na pol ure in pridirja v spalnico in noče v sobo nazaj spat. Budna kot zajec sredi noči potem rita kake pol ure, pa spet zadrema za pol ure in jovo na novo!! Zmešal se mi bo! Sej je tavečji tudi imel tako obdobje, tak da bomo čakali da mine in si vmes mirili živčke. Mislim da ful podoživlja stvari in potem sanja in se budi. Je pa naša že čist prava čvekica, čist lepo pove kako zgodbico, malo po svoje, sama zapoje več pesmic...se uči od bratca, pa v vrtcu so v podružnici v mešani skupini in tudi veliko odneseta oba od večjih otrok.
Imamo že vse petkice venih, tak da vsaj tuljenja zaradi zob smo rešeni. Tudi pri zobarju smo že bili in ni bilo problemov, ko je vidla, kak je bratec lepo odprl usta in sodeloval, je tudi ona.
Evo, zdej so pa naši doma...se še kej javim.