IZVIRNO SPOROČILO: miši
Jančika, če sem prav zasledila, ste pri vas imeli probiotični Hipp. mi lahko malo napišeš, kdaj ste šli na št.2 in kako se je kaj obneslo? ste ga imeli zaradi težav s prebavo ali kar tako?
Uporabljali smo ga pri Vasji, po moje tam nekje okoli 7. meseca

. Do 6. meseca sem ga samo dojila, potem sem pa dva obroka zamenjala s flašo. Pri 8 mesecih se je pa itak odstavil, tako da od takrat je bil samo na adaptiranem mleku (no, pa na gosti hrani seveda

). Je bil pa po vseh drugih formulah precej zaprt, probiotični Hipp je bil edini, ki ga ni zaprl. Hecno, ker na Aptamilu tudi piše, da vsebuje probiotike, pa Kajetan dva dni ni kakal, ko je spil 30ml! No, dvojko smo potem uporabljali kar do enega leta, nismo nič šli na trojko, ker trojka je samo z okusom, to mi je pa čisto mimo. Niti ne piše na škatli, DO kdaj bi se naj uporabljala dvojka, samo OD kdaj.
Naty-Taja, sem videla ono temo, kjer sprašuješ za srček, pa se mi zdijo odgovori precej vzpodbudni. Držim pesti, da bo vse vredu!
Kajetan je imel pri treh mesecih in pol 7150g in 62,5cm - debelušček, ampak Maruša ga trikrat obrne

. Zdaj pri štirih mesecih (u, danes, saj res) nosi Mothercareove pižamice za 6-9 mesecev in prav tako Marks&Spencerjeve bodije za to velikost - Vasja jih je nosil točno tako, kot piše gor, torej pižamice 3-6 je nosil od 3-6 itd.
Zdaj se greva pa zrihtat, pa ven. Sončeeeek

!