IZVIRNO SPOROČILO: malicki
Angellina pa kako ti uspe, da Mark kar sam zaspančka??? Pri nas ni šans. Sicer je zadnji mesec mnogo bolje, se skorajda ne joče več v jajčki in v avtomobilu, tudi zaspančka v avtu, ampak doma pa edino če grem z njo spančkat in še to le če dam ziziko. Sem jo prejle dala v posteljico, pa se je ful jokcala
sem jo malo pustila in jo hodila tolažit, božat in pet, pa ni bilo nekega haska. Bom še malo vztrajala, mogoče se bo pa navadila.
Na srečo zvečer nimamo teh problemov in lepo zaspančka. Danes je po dolgem času spala spet 8 ur skupaj. Samo kaj ko sem se jaz zbujala in jo hodila gledat, na koncu pa sem se ob 5h vstala in si mleko izčrpala, ker sem imela prepolne prsi.
Ma ne to sem ga tako izmučila med fotografiranjem. Sem naredila n fotk

.
Drgač mi vedno zanina v naročju, pol ga sam položim v postlo in to je to. Redkokdaj ga zmanjka na kavču.
Ga pa velikokrat kadar sitnari in še sam ne ve kaj bi, položim v ležalnik, nastavim vibriranje, ga pokrijem z deknico, nesem v kuhno in se spravim kuhat. Pri tem se delam, da ga ne slišim in ko ga čez par minut pogledam...on smrči kot polh. Obvezno mora bit pa pri tem prižgana kuhinjska napa

. Isto naredim ko grem sesat. Ga zmanjka v minuti dvajset. Sem že tuhtala, da bi vsakič ko je tečen, prižgala sesalec. Aja s fenom je isto

.
Včer nisem napisala, bom pa danes: Mark je spal od 18-tih do 5 zjutraj!!!!

Pol sem ga nahranila in je spal še do sedmih. Nato je spet jedel, se mal igral in naprej spal do 10 al 11-tih sej ne vem točno.
Je bil priden ne?
Plenička: neoprenske hlače

. Ja kaj češ, če je reba je treba

. SEj midva bi tut full šla na plavanje. No, mogoče januarja, bomo vidli. Za enkrat vsak drugi dan vadima v kadi. Včer sem celo mojga poslala po šlauh, pa ga ni nikjer dobil. Mogoče se smešno sliši, sam Mark je tok navdušen nad vodo, da mam včasih občutek, da je morska deklica

, zato bi ga kar v šlauh dala, pa naj telovadi.
Alisa upam, da bodo čimprej ugotovili, kako Anžetu pomagat. Je pa pravi mali navihanec

!
Klaja kok je lepa Julija

. Držim pesti, da bo poštar čim prej prnesu papirje.
Plenička, Žiga tut z eno rokco pomaga drugi porinit v usta?
Moji Always paketki tut še kar samevajo v omari. Kar naj bodo tam. Pa naj se prah nabira na njih. Kr naj jih pajek ovije v mrežo in požre!!! Je tko fajn k jih ni treba na rit lepit!
Miši tebe je pa kr zalilo? Hja no, vsega lepega je enkrat konec.
Mark je bil tut dans ponoč priden. Zvečer sva telovadila v kadi....Ajajaj kaj sem se spomnila! Ko sva se namakala, se je kar naenkrat obrnil proti joški in jo zagrabil! Pol se jo je pa držal kt klop, še z rokicama si je pomagal! Čeprav ni nič ven priteklo, je kar vlekel in vlekel. Pri tem je pozabil, da je v vodi in je kar zdrsel iz naročja. Je bil tok smešen! Naju je moj slikal-zgleda kot da je glodalec napadel kita
No in po vsej tej akciji se je še fino napapal in spal do 5 zjutraj!

Pol sva ga nahranla in ob tem gledala risanko Over the hedge (bdw ZAKON risanka), nato pa smo šli nazaj ninat.
Kapesnta in Plenička, moj je dans spet doma, tko da ne vem če bova šla ven, čeprav sem obljubila.
Trenutno je pri zdravniku, bom vidla ko pride dam kaj bo. Mogoče vseeno greva, pa ga pustiva doma, kjer bo lahko v miru vegetiral pred računalnikom. Ta nova igrica od Need for speed, ga je namreč totalno obnorela.
Ooooo sem se razpisala! Že šibam!
Aja kaj je pa kaj z Nelly? Nič se več ne javi

. Pa Zala TM tut ne

. Sem jo že dva krat klicala pa se mi ne javi. Zala in Nelly, če nas berete, dejta kaj napisat, da vidmo če sta ok!
No zdej pa res grem. Lupčka vsem!