Kaj ste bile danes pridne!!!
Klaja, nekako se postavljam v tvojo kožo in popolnoma te razumem, da te je strah!!!To je tudi normalno. Enkrat mora Julija dati skozi to operacijo in prej bo za vami, lažje bo. Prosim sporoči, kdaj bo operacija. V mislih sem in bom z vami!!! Tudi Žigec misli na malo Julijo...skoz drži pesti, da se bo vse dobro izteklo!!
Tud midva z Žigecom čakava na vabilo za cepljenje...res ni prijetno za gledat, ampak pa malo zamižiš, pa je že mimo...potem pa cel dan prespi...saj pri prvem cepljenju je!!
Alisa, upam, da se bodo Anžetu lička kmalu popravila...da je res samo slama v košku...ja, res nam je super, ko nas je malo več na kupu in se lahko sprehajamo, pijemo kavico in še kaj drugega....saj je res malo hecen Žiga v tistem kombinezonu, vendar je plavalna učiteljiva rekla, da je super...še boljše je s takšnim kombinezonom iti na morje, ker morje je pa res v primerjavi z bazeni hladno...sicer ga bodo vsi mal čudno gledali, ampak če Žigeca zarad tega ne bo zeblo, mi je čist prav...zdej že res vse dobiš za te naše malčke...na plavanju nisem tudi danes naredila nobenega posnetka, čeprav sem fotoaparat imela s seboj...mi ni ratalo...Žiga je bil danes na plavanju zaspan in je res bolj počival z glavico na obroču...pravi mali uživač je! Aja, Alisa pa še nekaj-jaz sicer ne vem koliko je bila samo posteljica za Žigeca, za celo sobico (omara, posteljica 140x70 in previjalna miza)pa sem dala cca 500 EUR v Ikei. Malo manj kot pri nas...Naj Anže uživa v novi posteljici!
Sašaš, Ela je pravi cukrček in res ne vem, če samo Žiga ne drži glavico pri pasenju kravic tako pokonci...on kar bolj počiva...tud midva sva stalno na terenu, od desetih do dveh sigurno, lahko pa še dlje, odvisno od vremena in Žigeca seveda...res super, da imamo tako vreme!!!
Jančika, vidve pa ste pravi carici!!Me prav zanima, kako se Manca dere, ker ko ima Žiga čmrlje v riti se dere tako zverinsko, da ne moreš verjeti, da tako majhnen telešček zmore takšne glasove!!!In vsa pohvala, da si nakupovala zase...ženske kar pozabimo nase, ko dobimo otročke...
Drage moje, zdej pa grem Žigeca skopat...je pokakan, pa še v bazenu s klorom se je namakal...uživajte in se beremo!!!
Jaz sem tudi za, da se dobimo še letos...če mene kaj vprašate, mislim, da je boljše, da se dobimo še ta mesec, ker december je vsepovsod ubitačen...gužva vsepovsod...kaj pa vem, predlagajte tudi ostale...prav rada bi vas rada videla v živo, še bolj pa vaše sončke!!!