writing-img

RE: Kratka zgodba na dolgo in široko

clock-img

18.07.2006, 13:42

clock-img

Nia30

pencil-img

329

user posted image user posted image user posted image  Si pa dobro opisala tvojo drugo porodno izkušnjo, sem se do solz nasmejala user posted image user posted image user posted image

Še enkrat čestitke in lepo cartaj malega Kajetana.

clock-img

18.07.2006, 15:04

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sanšajn, Vasja je ful ponosem na bratca. Skoz ga lubčka, boža (ga moramo nadzirat, ker to so taki malo nekontrolirani izbruhi ljubavi), pa daje mu dudo (tako mu jo potisne not, da se čudim, da zadaj ven ne pogledauser posted image ), pa treba je pazit, ker bi mu dal jesti jabolko in borovniceuser posted image . Kajetan pa stoično prenaša vse skupaj.

Naty-Taja, ja, malenkost so me prerezali, sploh ne vem, kdaj. Med šivanjem sem se tako tresla, da me skoraj ni mogel zašiti, prav metalo me je po postelji, pa zeblo me je ko psa. Prvič me je prerez zabolel ko sam vrag, zeblo me pa ni. Šivi me niso nič kaj boleli niti prvič niti tokrat. Že prvi dan sem lahko normalno sedela. Ne vem pa, če imam tudi tokrat kakšnega notranjega, sem pozabila vprašat, povedal mi pa tudi noben ni. Verjetno nimam, ker prvič so mi sami povedali, da sem se znotraj raztrgala.

clock-img

18.07.2006, 15:07

clock-img

sa

pencil-img

651

ooooooooooo si nazajuser posted image ,WB

clock-img

18.07.2006, 22:14

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Superca, pa tole je bilo expresno in kaj češ lepšega kot vse tako na hitro, spontano, ne pa vse nekam nadzirano, planirano in dolgo. user posted image

Iskrene čestitke. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

19.07.2006, 12:39

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image  se je pa Kajetanu zelo mudilo user posted image

clock-img

19.07.2006, 12:40

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Še enkrat vse čestitke za Kajetana.user posted image

clock-img

19.07.2006, 13:12

clock-img

milla

pencil-img

116

Iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image ! Res si dobra user posted image

clock-img

19.07.2006, 13:34

clock-img

tanja981

pencil-img

108

čestitke za malega - velikega korenjaka user posted image user posted image user posted image

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

clock-img

19.07.2006, 14:00

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Čestitke za malega korenjaka.Da vama bo v veselje.
user posted image

clock-img

21.07.2006, 15:27

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Jančika, čestitamo ti iz srca za fantka (brez napake)!!!!!

clock-img

21.07.2006, 16:22

clock-img

Anonimen

Jančika, še enkrat iskrene čestitke!

clock-img

22.07.2006, 17:18

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Hvala Janči si me malo potolažla, ker sem bila jaz prvič ful šivana, pa tudi raztrgu me je grdo znotraj in me je prav zanimalo, če se slučajno drugič to tudi nujno ponovi. Ka pa veš po onih starih šivih? No pa vidim, da ni nujno. Upam, da ne bo tako hudo. Ker jaz pa prvič tri tedne sploh nisem mogla sedet ne hodit. Mi pa še kr čakamo...............

MONTIGNAC

clock-img

22.07.2006, 18:11

clock-img

chips

pencil-img

758

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za malega Kajetana!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jančika če se ne moreš odločit med prvim in drugim porodom kateri je bil >boljši< poskusi pri tretjem!user posted image user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

23.07.2006, 20:08

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hojla user posted image user posted image user posted image user posted image

Luštna porodna zgodbicauser posted image , ja pa fino, da je za tabouser posted image

Lubčka Kajetanu in Vasjiuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

24.07.2006, 10:24

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

user posted image  Čestitke  družinici user posted image user posted image user posted image

porodna zgodba, me malo spominja na mojo.  Dogajanje v sobi za klistir pa  sploh.user posted image   Popadki so šibal kar en za drugim, ni mi blo jasno kako se bom zvlekla iz tega, komaj sem sem prilezla  na hodnik potem pa  še čakala da pride kdo po mene sem misla da bom kar na hodniku rodila. user posted image   Je šlo res brzinsko in upam da bo naslednič tud tako.

clock-img

24.07.2006, 15:13

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Dobro opravljeno, super napisano.
Čestitke še enkrat. Pa uživajte v druženju....

P.S. Kajetan ti je na sliki zelo podoben, mala skrčena Jančika se mi zdi...vsaj kolikor vidim po slikah user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

03.08.2006, 05:55

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Dobro opisana izkušnja!

Čestitam ti iz srca.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2006, 20:53

clock-img

piscancek

pencil-img

325

sem skor poknala od smehauser posted image , sem si te kr predstavljalauser posted image  

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

clock-img

03.08.2006, 21:44

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Šele sedaj sem zasledila, da je to tvoja zgodba o Kajetanu. user posted image   Super napisano.

Tebi in ostali družinici iskrene česitke user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

05.08.2006, 23:06

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem