uglavnem imam problem drugje it na wc.
se vsaj spočiješ lahko. Pravilno si se odločila, da si dala Timona k staršem, vem da ga pogrešaš, ampak veš kako bi bila zmatrana če bi bila oba doma. Moja kolegica se ni nič naprezala, samo krvavet je začela
Bilo jo je zelo strah kaj ji bodo naredili v Zadru, da ji ne bodo kaj zašuštrali..pa sem jo pomirila, da v Lj verjetno ne bi šla na abrazijo, dobila bi tablete za čiščenje, ker je bila tako nizko noseča. Je imela na par dni traume, jok itd..ampak smo prebrodli. Naj vam povem, da imamo pridno punco doma, včeraj ko smo jo dali spat, je po pol ure klicala in očku rekla, da jo kakat, smo jo dali na kahlo in naredila je velik kakec (pa sem spet pri drekcu
)..potem je še ene triktar lulala in šla spat. Tudi zunaj prosi za lulat, včeraj je lulala na 5 min, ko sem bila pri moji babici, uglavnem ni lulala samo vetrove je spuščala..in moja babica, seveda ne bi bila babica, če ne bi imela kako pripombo....verjetno si je perehladila mehur, zato jo tok lulat...mah pa sem kar pustila naj govori k starim ljudem itak ne prideš do živega... se pravi zdaj sta noseče Zoya in MajaPro, kdaj bomo potem spet pestovali enkrat januarja in drugič???? Glede službe se poskušam ne sekirat, pač mi je tako usojeno, je že za kej dobro, da ne zamenjam službe..sem se že čist prepričala, da se mi ne bo išlo z novo službo zaradi odpovednega roka.....mogoče bo pa moj privolil v še enega
, mogoče...
da nas premaknem višje....drugače nič novega, objavila sem slike v albumu, geslo je še tisto staro.

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!