IZVIRNO SPOROČILO: Tia74
Jessy, a te moram vprašat, če lahko slike pogledam
Ja, seveda! Kako si pa ti to predstavljaš???
Ne, ne, sam malce si me presenetila, da si jih že pogledala, ker sem jih v bistvu takrat še urejala.

Si pač hitra, kaj čem!
Tiste dude pa ne dajaj v usta, ker pol boš imela probleme!
Neja dude sploh še ni omenila odkar je vstala.

Bomo vidli, kako bo zvečer, ko bo čas za spanje.
Drgač se mi pa zdi, da demi sploh nima nobenga trebuščka! Neji je v zadnjem mesecu špehec po njem tudi izginil, na nogah in rokah ga je pa še nekaj, ampak se tudi tisti topi!
Drgač je Neja res prava punčka, nežna, muckasta, atijeva ljubica. Je pa res, da dolgi lasje velik pripomorejo k takemu videzu, ker če bi bila na kratko postrižena, bi tudi Neja na pogled zgledala bolj fantovsko.
Drgač ima pa Demi strašno lepe kopalke! Tiste s štrički! Kje si jih nabavila?
Zoya, to je super novička, da se je krvavenje ustavila! Naj tako tudi ostane!

Saj slabosti bodo pa tudi kmalu izginile.
Kety, ti kar nabavi rokavčke, ker so čist zadosti veliki in jih takoj obvladajo. Neja je prva dva dneva bolj po nizki vodi čofotala in se stalno enga držala, ta tretji dan pa je ugotovila, da rokavčki pa res gor držijo in pol je kar sama hodila po vodi in plavala tudi v globjo vodo, kjer ni mogla več stati na tleh. Ko je to obvladala, sva midva veliko več sedela na kopnem in jo samo gledala, ker sva vedela, da se ji ne more nič narediti.
Mi gremo zdaj pa moji najboljši prijateljici voščiti, ker je v ponedeljek praznovala! Mejte se, pa se še kaj tipkamo!