), cca 5 min zatem reče, da ima v ustah avua, jaz gledam a ji še desna petica raste in kje ima avua...in potem sem skoraj bruhanje dobila v obraz ...kljub bruhanju, se je moj dragi smejal, ker sem jaz kar na rit padla, tok hitro sem se umaknila. Pa sem rekla, evo rota virus k spet razsaja v vrtcu, kličem v ZD, če je kak preventivni ukrep, pa so mi rekli, da ne, da naj ji takoj k bruha ali kaka, ponudim tekočino in da pri 2.letnikih ni več panike za izušenost in dehidriranost, če jim seveda daješ veliko zapit. No, noč je prespala, danes pa sploh ni kakala, bila dobre volje in tako gre jutri v vrtec. Petri tvojedva sta pa taka cukra za pojest, takole isto oblečena...ob Ketyini sliki v avatrju mi gredo pa kar mravljinci k je Timon tok nežen.... Kety ti si itak že med nosečnostjo bila taka k si, samo žogico si imela pod majico. Kety in violinski, če se dobita na sprehosu ob obali, ne čvekejta preveč, da ne bo dež
pa lepo se imejta in uživajta, spočita se itd. evo dve slikci, kako sem zrihtala igrišče

Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu no...
Mamica po porodu

Nosečnost ni bolezen, kljub temu pa se je dobro nekaterim stvarem v nosečnosti izogibati. Preberi...
Zdrava nosečnost
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!