Klarika jaz sem imela podobne težave z očkom, isto kot tvoj, spal k top tudi če se je drla. Sem lansko leto in predlanskim prav jamrala, samo letos pa čist druga pesem, ustane jo gre pomirit..čeprav to naredi malkrat in še vedno potem jaz vstanem, ker se Demi ne pomiri, ampak važen je namen. Kaj pa drugače čez dan? Se ukvarja z njo? Od Demi očka je res ratal čist drugačen, se ful ukvarja zdaj z njo in ona z njem..edino nevem v čem je proble, če imamo obiske ali sva kje midva na obisku, se pa ne bo ukvarjal z njo, kot da bi ga bilo sram
Amapk tudi ta led bo enkrat prebil, ker verjetno ga je sram, saj k se doma igrata se afnata, popačeno govorita, pojeta itd...pred drugimi pa res mora biti dec in ne en klovn
-vsaj jaz menim, da je v tem problem k ga poznam...ampak to me sploh ne moti. Včeraj je lepo zaspala ob 20:10, sem ji prvič prebrala pravljico, je ležala in poslušala in seveda oči imela na pecljih, da je videla slike v knjigi..ko sem prebrala knjigo, je prosila še za eno,sem začela brat in po parih vrsticah rekla, da je konec in da zdaj moraspat...se je obrnila in zaspala. Zbudila se je okoli 1 z jokom, grem pogledat, sedi v posteljici in ihti, jo objamem, pobožam, rečem, da ni nič hudega in da naj zaspi nazaj. Se uleže jo še par sekun božam po hrbtu in zaspala je. Je nekaj grdo sanjala, upam, da ne vsebine knjige k sem jo brala, prebrala sem ji 12 slonov, lušna knjigica, stara tok k jaz
in se gre kako punčka vabi slone na obisk, kako pijejo kavo in potem gre spat... že nakladam, punce Violinski in Kety, lepo se imejta in srečno pot.... grem popit kavo...

Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu no...
Mamica po porodu

Nosečnost ni bolezen, kljub temu pa se je dobro nekaterim stvarem v nosečnosti izogibati. Preberi...
Zdrava nosečnost
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!