, črpalke nikoli niso imeli, zapirajo oddelke, ker ni osebja..od novega leta naprej mame ne bodo smele biti zdraven otrok
Punce kam gre naša država!!!! Violinski tole je čist druga slika, kot sva jo bile midve deležne. Upam ,da sem Kety vsaj malo pomirila, sem ji delala družbo po gsm pol ure, jo morila z mojimi problemi (to ni bil moj namen, ampak samo da jo odvrnem od misli da je tam). Potem jo je začela že orng rit bol zaradi tistega stola in prisilne drže, vsaj upam, da se me ni na tak način losala k sem ji preveč o moji mami
se hecam Kety, moram, ker mi je hudo Bo pa Kety še kako uro notr dokler se Filipu ne izteče infuzija. Če bo katera tole brala, naj napiše a bo po infuziji Filip lačen ali ne? to sva ugotavljale, jaz pravim da ne bo, Kety je rekla, da verjetno bo ker ima prazen želodec i želodec sporoča, da je lačen. Meni se pa zdi, da če dobiš direkt v žilo hrano, možgani dobijo informacijo, da je telo sito! Lahko noč! in upam, da ne bo nobeni več potrebno iti kam oz. da bodo naši otroci zdravi, samo to si zdaj želim v novem letu.

Eden lepših trenutkov staršev je, ko opazijo prvi nasmeh svojega malega dojenčka. Je pa ta dogode...
Vse o dojenčku

Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, sp...
Počitek in spanje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!