Dan. Ravno sem govorila s Tio. Samo še odpustnico čakata in gresta domov. Danes. Demi je že dobro, očitno se je zastrupila s hrano. Tudi Tia je super, je rekla, da je dobro zdržala. Nič nisva govorili okrog piknika, dejansko sem tudi jaz, da se prestavi, če vas toliko ne bo, žal boljšega datuma nimam, ker smo mi prihodnje tri sobote že zasedeni.
Tamala, prav imaš, kaj tako neumno sprašujejo. V resnici hočejo vedet samo, če potegne kako coto ven iz omare ali pa kozice v kuhinji in če tolče s kuhalnico po loncih. Ali če ti morda prime za cev sesalca, ko sesaš.
Za hranjenje punčk pa bi lahko mirno povedala, da si ti Emo dojila in da ne ve, kako se hrani po flaši
. To sem jaz opazila pri Lani, da se je, ko je dobila svojega babyborna, usedla na kavč in dvignila majčko, da ga podoji. Kaj češ, otrok ni videl flaše, pa ni imel pojma, kaj naj bi z njo - je bila v kompletu. Potem je to počela zelo pogosto, ko je videla, da jaz hranim Aljošo. Kasneje smo ji povedali da je Martina (tako je ime babybornu) že zrasla in da ji že lahko da po žlički, pa tudi plenice da ne rabi več, saj ima svojo kahlo. Plenice za babyborna so namreč blazno drage in v kompletu z njim je dobila samo dva komada, ki smo jih odpenjali in zapenjali dokler se je dalo. V kompletu je bila pa tudi kahla, tako da zdaj Martina hodi lulat na kahlo, ker je še mala, Lana pa kar v stranišče
, ker je že veliiiiika punca!
Joj, spet sem se zaklepetala čisto brezveze. Aljoša pač spi (oz. se dela da spi, ker ga slišim, da se igra s svojim lončkom z vodo) in ima malo vročine, ma ne more bit nič hudega - nisem merila, samo občutila, da je rahlo topel, ker je čisto dobre volje in priden, nič nima nosa zaprtega, le leva štirica mu rase. Bo že.