, jankobananko in druge...
Kety super, bravo Timon za kahlico. Z Demi tudi kar veliko prakticirava, čeprav ji je samo enkrat ratalo lulat vanjo. Se usede nanjo in potem reče sssssssssss...tako jo jaz učim, ko grem jaz lulat in ji rečem Mami lula ssssssss. Kako kaka vidite v avatarju, ampak samo v plenico. Glede mleka sem jaz v Idriji (a ne Jessy) našla Planika mleko, ki ga sploh ni potrebno prekuhavati in Bohinjsko, katerega pa prekuham. V našem mercatorju ga kdaj imajo kdaj pa ne. Tako, da če ga ni, še vedno uporabljam navadno od Lj. mlekarn. Včeraj sva bile zunaj z mamico z našega bloka, ki je bosanka, je zavita in ta prava muslimanka (edino obraz ima odkrit. Super ženska. Pogovarjave se v vsem živem, kako premagati mastritis s zeljem,.... Mi je pa zaupala, nekaj kar mi ne da miru in vas vprašam, ali bi to naredile. Meni je malo čudno in nelagodno. Ima fantka starejšega od Demi 3 mesece, v bloku je še ena bosanka s eno letno punčko. Ta mamica je mlada in hodi še v šolo in ko je dojila je pustila svojo punčko pri tej ta zaviti bosanki, da jo je podojila, ko je ni bilo. To se mi zdi tako čudno. Sem ji zaupala moje težave z dojenjem, da imam ploske bradavice in da Demi ni hotela vlečt. Mi je rekla, da če bi se prej poznale, mi mi dala svojega fantka, da bi ga jaz podojila, ker je imel on neverjetnen refleks, in bi mi sigurno bradavice ven potegnil...ona bi pa podojila Demi, da bi si ji razvil refleks. Pa sem ji razložila moj pogled na to, da verjetno nebi tega dovolila. Ona pa je rekla, da je to pri njih ustaljena praksa?! Kaj ve mislite o tem? Meni je to čudno, kaj šele če bi mojemu rekla, verjetno bi ga infarkt, ali pa moji družini,sploh ne pomislim...po drugi stani pa premišljujem, včasih so ženske najele dojilje? grem kavo popit

Doula Špela Peternel svetuje, da se tudi v nosečnosti ukvarjate s športom. Seveda pa niso vsi pri...
Zdrava nosečnost
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!