KAr pogrešam, so tvoji teki s psom, sem imela 12 let psa in se spomnim, da so me sprehodi sprostili in dali nove moči. Ampak zdaj si ga ne morem privošiti, ker smo v bloku in imam Demi. Že zdaj vstajamo ob 5:30, če bi hotela še psa imet, bi vstajala ob 5, pa če bi hotela tibetanske vaje delat, pa še pol ure prej..ob 4:30 se mi pa zdi, da ne bi zdržala tempa...edino če si BIOS popravim oz. na netu dol potegnem kakšno nadgrado,
samo za moj BIOS je sigurno ne bi našla. Violinski, blagor tebi k si na morju. Se pravi imajo vrtci kar podoben sistem. Včeraj sem bila polno zaposlena, sem rihtala bratu računalnik. Demi je bila tečna k drekec. Kašlat je kar orng začela, iz nosa ji teče..je pa pije pa še normalno. Nevem, a naj ji dam kaj proti kašlju
Se mi zdi, da je tale Bronhumunal naredil da kašlja, ker se izkašljuje
Ponoč so bile spet žurke, že tretji dan, zaspana rata šele okoli 23 (pa podnevi je spala mogoče 20 min), zaspi v svoji postelji, se ob 1 zbudi in joka in joka. Potem jo vzamem in jo dam v najino posteljo, kjer joka in jamra...ko jo padam na svoja prsa pa spi k top in tako spive, dokler se ne odvali zdaven mene in spet vsake pol ure jamra. Upam, da se ne bo navadla najine postelje, a ne..pa tok sem kdaj govorila v najini postelji pa nikoli, ampak v takih situacijah jo zveseljem sprejmem, samo da spi. Zdaj pa še vedno spi. Mi verjamete, da sem zmatrana k hudič, pa glava me boli, pa bolna sem...ponoči sem se mogla stuširat, ker mi je vse skoz prišlo. Včeraj je bila eno uro Demi tako, kot sem jo navajena, dobrovolna in ne boste verjele kaj je začela delat ŽVIŽGA..na notr in na vzven. Se igra z liki in zdraven žvižga, smo se tok smejali. A sem rekla, da bo prej znala žvižgat, kot pa pihat iz nosa. Čiščenje noska ne predstavlja več takega problema (ednino ponoč), zdaj ploskamo zdraven k je tok pridna, in je potem važna in govori se se se (še še še). Iam pa tok rdeča lička, je k kmečko dekle..se pravi so zobje, ki ji ne dajo miru. Tolažim se s tem, da ji morajo ven priti še zgornje 3 in potem še 5, se pravi še 6 zob in smo rešeni vsega hudega. Danes je v Lj, lep sonček...

Nazdravljanje novemu letu pogosto prinese tudi nepovabljenega gosta - alkoholnega mačka. Še poseb...
Aktualno

S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako preds...
Odnosi v družini
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!