. Aja pa zaspim jaz tudi težko zvečer. Pa nisem nek nočen tip. Preden je mali prišel na svet sem hodila spat okoli pol desetih do enajstih, zdaj pa tudi če grem prej spat ful težka zaspim - sem očitno preveč naspidirana preko dneva.
, ker sem tudi jaz
.
).
.
.
. Ko bi vsaj malo več jedel, bi tudi dlje spal. Kdove, kdaj se bom lahko pohvalila s prespano nočjo, tako kot ve.....
...
Še dobro, da imam eno zaveznico!!!
Dva meseca nisem bila nič na forumu, včeraj pa gledam Zarin3 album in vidim tiino povabilo Zari, da naj se jim pridruži tukaj na čveku. Joj, kok sem bila vesela, ko sem tole vidla.
Takoooooooooooooo sem vas že pogrešala! Tia, hvala ti!
Danes ima dobre tri mesece in je že prava mala gospodična. Ne morem verjeti, kako hitro teče čas in kako Aljana raste. "Pridelala" je 11cm in 3 kg. Ponoči spi od 8-11 ur, tako da se tudi midva lahko spočijeva. Je pa zato podnevi bolj pestro, saj zadremlje za 15 minut, potem pa je zopet veselo. Vriska, se smeje,gruli kot majhen golobček....
No, včasih tudi joka. Največkrat zvečer, ko je zaspana. Smo pa imeli kar srečo, saj ni imela nobenih krčev, pa tudi z dojenjem nismo imeli nobenih težav.
!!!
!!!!! 
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, d...
Vse o nosečnosti

Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, ...
Nega in zdravje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!