Dobrodošle v letu 2007!
Kako ste ga dočakale? Pri nas ni bilo nič posebnega. Najprej smo šli k mojim staršem na večerjo, nato pa smo ostali še do 21.30, ker je Neja bila vsa razživeta in je plesala in vriskala. Potem smo šli domov in je šla še malo k ta drugi noni in nonotu. Spat je šla ob 22.30. Malo pred polnočjo je revca jokala, ker so tako pokale petarde in rakete, zato sva jo vzela v dnevno, kjer je skupaj z nami dočakala novo leto in veselo nazdravljala s svojim čajem. Spat je šla šele ob 0.30 in še zdaj spi. Prav tako tudi

, jaz pa že od 8.30 kuham, ker pridejo danes na kosilo moji starši, pa teta in stric. Sem že včeraj spekla sarme, danes pa kuham juho, pol bom še malo krompirja, solato sem pa že narezala in oprala.
Tina, v petek nas ni bilo v Celju. Verjetno si vidla kako drugo "Jessy"

. Blondinke smo si kar fajn podobne med sabo, tako da me je že veliko ljudi videlo na različnih koncih, pa čeprav me tam ni bilo! Starejša otroka bi pa lahko bila zraven nas, ker sta nečak in nečakinja od

stara 13 in 17 let.
Jaz sem pa včerej zvečer kar malo prebledela, ko sta tast in tašča voščila za novo leto in sta zraven voščila dodala, da še kakega bratca ali sestrico za Nejo....vam povem, da me je kar malce posedlo, saj sama o tem sploh še ne razmišljam, pa sem mislila, da tudi ostali ne in da so "samo" z Nejo čist zadovoljni.

Bomo pa malce
razmislili o morebitni še eni

.
Jah, kaj naj še rečem....lepo se imejte, pa čimlepše preživite prvi dan v letu 2007, pa čeprav je deževen.