. Včeraj smo bili kar 3 ure zunaj, mogoče se je kaj prehladila, samo od kar je zdaj vstala tudi enkrat ni zakašljala
Punce kaj ve menite o mleku oz. pitju mleka ponoči, meni se zdi že malo pretirano, da je Demi spet začela dvakrat piti mleko, pa čez dan poje normalno? Ja Tina tudi Demi se manja okus, ampak v slabem smislu, doma mi ne je več juh (v vrtcu pa jih je), doma bi jedla samo meso in kumpeka pa skutke. Ona pravi mami kumpeka, kumpeka....to je krompir. Kety upam, da ste se imeli super na sankanju... Jessy Neja je na avatarju že prava deklica, sploh ne zgleda stara 18 mesecev. grem popit kavo
imam pa še 17 dni lanskoletnega dopusta, tako da bove z Demi šle junija za cel mesec v Čateške. A že o morju razmišljate, mi še nič ne vemo kam in kako. Meni bi bilo najbolje da bi šli nekam, kjer mi ne bi bilo potrebno kuhati. grem kavo popit...

Kolikokrat ti dobronamerne mame, tašče, sosede povejo, da boš s pretiranim cartanjem in pogostim ...
Vse o dojenčku

Ste vedeli, da tudi letni čas, v katerem je rojen dojenček, določa nekatere njegove lastnosti? Za...
Vse o dojenčku
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!