Tudi jaz se le na brzino javljam, saj bo Neja vsako sekundo pokonci.
Slikce od ayne sem pogledala, pa sta oba otročička tako luštna, sploh Lina je prava lepotička.
Lepo je spet slišati tudi druge avgustovke, ki se že dolgo niste javile, še lepše pa bi se bilo srečat v živo, tako da sem absolutno ZA srečanje. Mi je pa vseeno, kje bomo, samo da smo v naravi, pa po možnosti ne na Štajerskem, ker to je zame že kar daleč no... Sorry Tina!
Midve pa sva včeraj šli spet malo na tobogan in je bila spet v sedmih nebesih. Sva jo prav s težavo spravila stran, ker ona bi kar še in še in še, verjetno kar tja do polnoči, če bi ji pustili. No, pol končno priracamo do avta in se ni pustila spravt v stolček v avto. Kej vse je počela...tolk časa, da je od vsega hudega malo bruhnila, pol že veste, da se je borila na vso moč, jaz se pa tudi nisem pustila in sem hotela, da sedi. No, pol je bila pa takoj dobra in sem jo lahko pripela.
Zdaj pa čakam, da se zbudi, da greva malce ven. Se mi tako fajn zdi, ker je daljši dan, pa ura me tudi ne matra več. Na žalost Nejo še zmerej matra, ampak sva na dobri poti, da se navadi prej v posteljo.
Aja..Tia...to sem ti hotela povedat, da sem ob branju izjav vaše ravnateljice in enega starša kar prebledela. Po drugi strani pa sploh nisem šokirana, da priletijo kake butaste izjave, saj sklepajo po svojih dejanjih. Je pa žalostno, da ljudje brez premisleka ustrelijo ta prvo besedo, ki jim prileti na misel. Saj verjetno ni bilo slabo mišljeno, vendar se s takimi besedami lahko hecamo le s prijatelji, ki jih dobro poznamo in vemo, da tega ne bodo vzeli resno.
Ja, nimaš kaj, enim res manjka nekaj osnov bontona. Pa tist pregovor 'Hvala se pod mizo valja' pa tudi drži, kajne? Ti se lepo pomiri in od zdaj naprej dajaj res le tistim, ki so ti hvaležni, ostali pa naj se pod nosom obrišejo!
Ajd...grem...