Lep pozdrav z naših koncev!
Pri nas je vroče kot sredi poletja!!! Neja trenutno še spi, kar mi čist odgovarja, da ko greva ven, da ne pripeka več tako močno.
Prej sem bila pridna in sem, ko sem prišla domov, začela pospravljat v omari, tako da sem svoje cunje že pregledala in pometala, kar mi ni, pa zimsko dala na drugi konec omare. Zvečer se pa še njegovih stvari lotim, pol bo pa mir za nekej časa. Bo pa res treba v štacuno, saj nimam kaj oblečt.
Drugače pri nas nobene posebnosti. Verjetno bomo ta vikend šli tudi kaj na kolo, če ne bo kaj drugega prišlo vmes. Me zanima, če bo še vedno tako navdušena nad vožnjo, kot je bila lani.
Nanka, pol ti zagotovo nisi bila tista zraven te punčke, saj so bili brez vozička.
Sicer pa v taki gužvi ne moreš nobenga videt, ker sam na otroka paziš, da se ti kje ne izgubi.
Zoya, jaz imam večne probleme z vstajanjem. Jaz bi kar spala in spala, ko bi le lahko - že od nekdaj. Menda bo z leti bolje!
Tia, močno upam, da ugodijo prošnji v vrtcu!!!! Le poročaj!
Tina, tudi jaz mislim, da če je tako, da niso vse stvari še na svojem mestu, da je bolje, da je prišla
. Ko se stvari ustalijo, bo pa dobrodošlo, da je ne bo!
Violinski, a veš, da sem to že od enih parih slišala, da otroci ta male popolnoma razumejo in resnično "prevajajo" odraslim. Superca, a ne!?!?