temperatura pa samo še 37. Moram pa reči, da je tok faca, sva se igrale v sobi in sem se delala, da spim in mi ona reče: Zbudi se mamica, dob jutr. Pa zjutraj je iskala očkata, ji povem, da je šel v službo, ona pa: po denarcka za ijaija. To pomeni, da bo dal očka denar za tistega konjiča v BTC, na katerem se tok rada guga. Potem ima še fore k išče dudo in ji rečem, ja kje si jo pa pustila: pa zamahne z roko in reče, ja tam v sobici... e, zdajle sem opazila, da nam je zadnja zlata ribica poginila
Uglavnem je včeraj pozno prišel in mrtva riba je še vedno v akvariju, tako da mi je pogled na akvarij prav blak. Demi sploh ne opazi ne akvarija ne rib. jessy sem mislila da je Neja brez dude
si jo pa dobro na foro
Glede zob jaz kdaj kar pozabim, da si jih gre umiti zvečer. Ponavadi si jih umije enkrat čez dan, če sva doma. Ko pa pridemo iz vrtca in službe, pa akr pozabim, ker je kar na enkrat ura 19 in rata took zaspana, da je tečna k drek. evo je zavrela voda za kavo...
Sploh nevem a bi šli na moreje ali ne? Pa še moje menstre ni od nikod, sem imela tri dni rjavega izcedka, danes sem sanjala, da sem imela splav. Mazolje sem pa take dobila, k že dolgo ne, prav cel obraz me boli, sem taka k ena pubertetnica v faco
Grem popit kavo
lahko kar sanjam in sanjam in sanjam. Izcedek imam še in to je verjetno posledica odstranitve mat. vložka in mazolji tudi. Se mi je na čelu tak daredil, da k ga je Demi vidla, je rekla JOJ JOJ MAMI TAM
Zdaj je zaradi moje "demulacije" samo ena velika zatečena krasta, ne morem jih pri miru pustit.... Zdaj greve malo na igrišče, da se zlaufa....
grem gledat BB

Ko rodite prvega otročička, ste prepričani, da ne boste mogli nobene druge osebe imeti tako zelo ...
Čas z dojenčkom

Čeprav boste na dan poroda glavno vlogo igrale ve (dokler vam je takoj po prihodu na svet ne prev...
Spremljevalci pri porodu
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!