writing-img

Namesto oblačilc Mothercare

clock-img

02.08.2006, 21:46

clock-img

Ada

pencil-img

102

Zelo mi je žal, da te znamke v Sloveniji ni več- zmerne cene in zelo srčkane stvari. Mi smo sicer dobili veliko oblačil od moje sestre, ampak tu in tam smo si privoščili kak body ali pa pižamico. Ali mi lahko poveste, kje se mi splača pogledat za kaj podobnega? Tako, za afnanje. Po možnosti ne predrago. Ker v Baby Centru ne najdem nič podobnega, ali pa je božjastno drago.

clock-img

02.08.2006, 21:47

clock-img

Lejči

pencil-img

520

hm, tudi v emporiumu ne?

clock-img

02.08.2006, 21:49

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Marks&Spencer v City parku ima podobne zadeve. Tudi cenovno primerljivo.

Lejči MC v Sloveniji ni več nikjer!

clock-img

02.08.2006, 22:00

clock-img

Lejči

pencil-img

520

o, to pa res nisem vedela user posted image ...res škoda....sem ful rada tam kupovala ....hvala za info.

clock-img

02.08.2006, 22:06

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

kaj pa La Redoute - katalog. Imajo ogromno stvari za otroke, jaz jima ponavadi tam kaj naročim. Cene so pa različne. S stvarmi sem pa zadovoljna, edino pri čevljih sem se zafrknila, ker so bili Ani prevelki, so bili pa poletni, lahko bi jih poslala nazaj, ...  Zdaj pa čakajo na Julijo.

www.laredoute.si

clock-img

03.08.2006, 07:46

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Lahko pa še vedno poiščeš njihovo spletno stran, pa si kaj naročiš prek spleta user posted image . Še malenkost ceneje je, kot je bilo v trgovinah. Imam na drugem računalniku link, pa ti prilepim enkrat, ko bom utegnila.

Drugače pa ZARA, OKAIDI.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

03.08.2006, 08:23

clock-img

muki1

pencil-img

7193

http://www.mothercare.com

Evo ga user posted image .

clock-img

03.08.2006, 08:31

clock-img

asso

pencil-img

3700

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Lahko pa še vedno poiščeš njihovo spletno stran, pa si kaj naročiš prek spleta user posted image . Še malenkost ceneje je, kot je bilo v trgovinah. Imam na drugem računalniku link, pa ti prilepim enkrat, ko bom utegnila.

Drugače pa ZARA, OKAIDI.

A si ti že naročevala prek njihovega spleta? Kako je pa s poštnino in plačilom? Nisem nikoli naročevala v tujino tako, da se mi res skoraj nič ne sanja. Za vsakršno info bom zelo vesela.

Ja, jaz sem tudi zelo zelo zelo zadovoljna z njihovimi izdelki in sem večkrat zavila iz primorske v Lj samo zaradi MotherCarja tako, da sedaj res ne vem....

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

03.08.2006, 10:21

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

kaj pa je potem namesto te znamke npr. v europarku v MB? in v modni hiši? drugače sama kupujem v zari in obaby...tako, za afnanje user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

03.08.2006, 10:58

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz še nisem, sem kot ponavadi, ostala pri načrtih user posted image , vem, da je od sodelavca žena. Ga vprašam ko pride z dopusta, daj me čez kak teden spomni na privat, se vse pozanimam.
Pa pri preračunavanju v tolarje ne pozabi, da so to funti, ne evri.

clock-img

03.08.2006, 11:01

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sem si šla malo pogledat tole stran z resnim namenom, da kaj kupim (mož je ravno na eBayu spet kupil nek klinčev objektivuser posted image , zakaj si še jaz ne bi mogla kaj privoščiti, pa čeprav za otroke) - ampak hudiča, čisto vse, ampak res VSE, na kar sem kliknila, je out of stock (vsaj v tisti velikosti, ki me zanima). Nej grejo nekam.

clock-img

03.08.2006, 11:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.08.2006, 11:26

clock-img

Urša

pencil-img

4648

cca.350.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

03.08.2006, 11:32

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Tudi jaz sem malo pregledala njihove strani pa je vse OUT.

clock-img

03.08.2006, 11:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.08.2006, 11:56

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Poštnina je user posted image user posted image user posted image draga!
Out of stock je pa zato,ker gre za znižanje poletne konfekcije v glavnem in je že skoraj vse pošlo...iz redne prodaje je pa še večina na zalogi.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

03.08.2006, 12:05

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Jaz sem v Mothercare kupovala pižamice in body-je, ki so bili v paketih (7 skupaj po 7 funtov) zelo ugodni in jih bom sigurno naročila prek spleta. Tudi material mi je v redu.

http://www.mothercare.com/invt/lv1808&bklist=icat,5,shop,shoclothing,clobabyboy,babunderwearnightwear0

clock-img

03.08.2006, 12:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.08.2006, 12:10

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Urša, sem pogledala poštnino Res so dragi.

25 funtov je poštnina user posted image

clock-img

03.08.2006, 12:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.08.2006, 13:58

clock-img

Ada

pencil-img

102

Najlepša hvala vsem za odgovor! Sem že gledala njihovo spletno stran, vendar je poštnina res draga. Nisem vedela, da ima Marks& Spencer tudi stvari za otroke! Zaro že poznam, vendar je v MB bolj slaba izbira, ne vem, kako je v Lj. Katalog bomo naročili, znamk Okaidi in Obaby pa ne poznam, kje pa se dobijo njihove stvari?

clock-img

03.08.2006, 17:23

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

okaidi je v centru MB, ne vem, kaj je tisto za en trg user posted image  pri modni hiši, kjer je bil prej big star...imajo kar drage stvari (vsaj meni se zdi tako), ampak všeč mi je pa vse in za frajerišat se splača it tudi tja pogledat

yeah, thats me ;)

clock-img

03.08.2006, 22:08

clock-img

Lejči

pencil-img

520

okaidi je tudi v celjskem city centru

clock-img

03.08.2006, 22:33

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

A katera kaj ve a je postnina 25 funtov ne glede koliko narocis izdelkov ali se posledicno ta se poveca user posted image

LP Nannn

clock-img

03.08.2006, 22:45

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

nann kolikor sem zasledila na njihovi strani je to postnina do 2kg... najprej je seveda drazje

Mami, pika moja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem