cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Namesto oblačilc Mothercare

clock-img

03.08.2006, 22:57

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

Mislim so pa face...postnina je pa res mal too much...pa mi je tako zal za MC...definitivno bom iskala kaksno punco da bi skupaj narocile in si postnino razdelile...

Nannn

clock-img

05.08.2006, 15:04

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

pravljica, ravno včeraj sem bila v emporiumu v europarku in namesto MC ni NIČESAR, kotiček je prazen.... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

05.08.2006, 15:06

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

glede MC oblačil pa sem že resno razmišljala, da bi se 1x usedla na letalo (EasyJet ali RyanAir) in odletela v London in si nabavla cote... Je vsaj ene 15-20 trgovin MC samo v Londonu user posted image  pa še letalo je veliko cenejši, če greš na pravi dan (včasih je povratna karta 1 euro + let. taksa)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

05.08.2006, 20:53

clock-img

Anonimen

Jaz pa bom lahko preživela tudi brez MC. Všeč so mi bile njihove pižamice. Ampak sem dobila zelo podobne (zelo lepe) po podobnih cenah v H&M. Pa še brez stopal so, kar je za malo večjega otroka čisto OK.

Bodije sem kupila pozimi z dolgimi rokavi, pa so obupen model. Bolj široki kot dolgi. Za okrogle otroke je to mogoče OK, za mojega pa je bil vstran vržen denar user posted image .  Pri vratu je imel vse golo. No, tudi poleti sem mu kupila bodije brez rokavov. So super, ampak po pravici povedano je ta material kar precej debel za poletje. Nad kvaliteto nimam pripomb.

Pa še odgovor na vprašanje: Okaidi je res drag, zato je potrebno izkoristit razprodaje, ko je -50%. 2000 za hlače pa ni več tako veliko. Ko smo še živeli v LJ, sem večkrat skočila v LeClerc, tudi tam imajo lušne stvari po ugodnih cenah. Pa ne srečujem ravno veliko otrok v istih cunjah user posted image .

clock-img

06.08.2006, 09:16

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Kaj pa v Avstriji (Graz) imajo Mothercare?????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

07.08.2006, 13:12

clock-img

Mimmi78

pencil-img

53

V Ljubljani sem še pred kratkim v Nami (v centru) na otroškem oddelku zasledila Mothercare blagovno znamko. Ampak je bilo dražje kot v Emporiumu v LJ.

clock-img

07.08.2006, 14:17

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Tudi v Modni hiši v MB še imajo Mothercare. Prodajalka mi je prejšnji petek zatrdila, da še nekaj časa bo, dobili so tudi novo pošiljko. Ni pa nič znižano, v Emporiumu so bili bodiji li pižamice skoraj vedno znižani, oni pa imajo polne cene. Ampak so pa ok izdelki in se še vseeno splača, predvsem pižamice se mi zdi.  

clock-img

08.08.2006, 20:11

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Kaj pa v Nami v Lj-je še?

Bobek05-grem s tabo!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

08.08.2006, 22:44

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Ne tudi v Nami nimajo več oblačilc Mothercare.

clock-img

09.08.2006, 22:23

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Sem malo vprašala kaj se je zgodilo. Slovenski trg naj bi bil zanje baje premajhen in se z njega umikajo v celoti. Kaj so pa pol sem rinl. Saj se Slovenija ni v vmesnem času nič skrčla. Najprej te skurjo, pol pa spiuser posted image . Ampak cotke so pa še vedno luškaneuser posted image .

clock-img

09.08.2006, 23:04

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst pa bolj verjamem tisti verziji, da so se z uvozniki ''spičili''.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

10.08.2006, 09:53

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Kaj kr vsi - Nama, Emporium, Modiana?

clock-img

10.08.2006, 11:38

clock-img

Businka

pencil-img

118

user posted image  Meni je tudi zelo žal((( "Našla" sem jih, ko sem še bila nosečka. Prav manjkajo mi njihove pižamce:(  Pa še včasih v Emporiumu so imeli cune kar po 990 sit (po razprodaji). Vsaj njihove bodije sem kupila že za drugo leto.

Kaj pa je zdaj v Emporiumu (LJ), še vedno nič user posted image

clock-img

19.08.2006, 07:24

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Evo ... kje lahko v Sloveniji zaenkrat se kupite njihove cunje

http://www.dnevnik.si/novice/poslovni_dnevnik/194894/

Lp, Ursa

clock-img

19.08.2006, 08:30

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Sem takoj letela v Celje in to že pred tremi tedni . Dobila sem nekaj pižamic in bodijev. Za fantke je bolj mal. Pa ni številk. V Londonu sem bla pa lih lansko leto jesen, tako, da bom šla mogoče zdaj v Mothercare v Makedonijouser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem