Petrinja in kjava, iskrene čestitke
tudi z moje strani za vajina sončka!
Ojla, ojla!!!
Kako je kaj majčice? Kaj novega pri kateri? Upam, da bo čimprej kaj pri Babygirl, ki je šla danes zjutraj v porodnišnico.
Pri meni še vedno po starem. Nobenih bolečin, špikanj, spim vse noči kot top (z 2 do 3 odhodi na WC). Ko bi le še porod imela tako lahek, kot celotno nosečnost, ko nisem ne na začetku imela nobenih problemov, nobenih slabosti, niti 1x nisem bruhala, pa tudi zdaj visoko nosečnost prenašam brez problemov. Če me ne bi (kot kaže po nepotrebnem) prestrašili s tisto novico, da je z

nekaj narobe, bi lahko rekla, da sem imela popolno nosečnost.
Eca hvala za pozdravčke od Juniorke. Upam, da ste se pri vas pozdravili in da ste spodili tistega smotanega

iz bajte.
Sugar zadnjič je ena pri G razlagala, da so vso nosečnost zagotavljali, da nosi fantka, pa je potem rodila punčko.

Meni je sicer bolj možno obratno, ko npr. fantek skriva luleka, pa napovejo pupo. To, da bi pa pri puži videli lulčija, ki ga v resnici ni... No, ampak je izgleda tudi to mogoče. Tako, da povsem 100% v napoved G očitno ne smeš biti.

No, pri meni, ki so mi naredili AC in so kromosomsko potrdili, da bo fantek
yx, upam, da ne bo pupa ven pokukala.
Tako, zdaj grem pa dati prat cunje, pa stanovanje pospraviti. Hmm, ali je to zadnje pospravljanje, ko še nisem mamica?? Ali pa bom naslednji petek oz. soboto še vedno tukaj na čveku s trebuhom?
Čau bau