cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: brez hlačk

clock-img

19.09.2006, 14:04

clock-img

Anonimen

Sita, a sedaj boš pa nam v zelje , ops, harem, skakala... To ni prav, tako po bližnjci...user posted image user posted image user posted image  Lepo v vrsto pa počakatuser posted image

clock-img

19.09.2006, 14:07

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Radha se je mimogrede, ko je šla v Afriko oglasila pri nama, da bi pobrala članarino. Žal smo se tolk zaswingali, da še ni prišla k sebi. user posted image

ja mi je povedala, pa ni bila glih zadovoljiva.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

19.09.2006, 14:45

clock-img

Sita

pencil-img

926

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Sita, a sedaj boš pa nam v zelje , ops, harem, skakala... To ni prav, tako po bližnjci...user posted image user posted image user posted image  Lepo v vrsto pa počakatuser posted image

Ja, kaj morem, če je pa najprej prišla sem.user posted image user posted image user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

19.09.2006, 14:48

clock-img

Sita

pencil-img

926

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

ja mi je povedala, pa ni bila glih zadovoljiva.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda, če ji pa kondicije manjka. user posted image user posted image user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

19.09.2006, 14:49

clock-img

Anonimen

Ja, kaj morem, če je pa najprej prišla sem.user posted image user posted image user posted image

Ja, tole namigovanje mi ni pa nič všeč... Se boš morala za tako razžalitev lepo javno opravičituser posted image user posted image user posted image  Drugače bo user posted image ... Sita, res si me razočaralauser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

19.09.2006, 14:51

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Seveda, če ji pa kondicije manjka. user posted image user posted image user posted image

tega pa ni povedala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 14:57

clock-img

Sita

pencil-img

926

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Ja, tole namigovanje mi ni pa nič všeč... Se boš morala za tako razžalitev lepo javno opravičituser posted image user posted image user posted image  Drugače bo user posted image ... Sita, res si me razočaralauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Ja, kaj ste jo pa poslali članarino pobirat? Ona je predsednica in je zmeraj trdila, da jo samo denar zanima. Pa je rabila denar za v Afriko in se je spomnila, da bi ga lahko spotoma pobrala. In ga je ... samo jo je swingerstvo tako premamilo, da ne verjamem, da bo odslej samo denar pobirala ...user posted image
No, bo sama povedala.

clock-img

19.09.2006, 15:01

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Tole se je pa Radha grdo zlagala.......Predsednica je Tanikaa .....user posted image user posted image user posted image user posted image

Radha je pa user posted image user posted image user posted image user posted image ..........neki je.......user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 15:10

clock-img

Sita

pencil-img

926

Ja, to pa ne vem - a se še niste zmenile?
A ni Tanikaa računovodja oziroma blagajnik? Mogoče je pa Radha blagajnik, pa Tanikaa predsednica. A zato je Radha pobirala denar?
Zdaj pa res ne vem, kako ste volili in se zmenili.

clock-img

19.09.2006, 15:15

clock-img

Anonimen

Zdaj pa res ne vem, kako ste volili in se zmenili.

Kot kaže mi tudi neuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2006, 07:28

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Radha se je mimogrede, ko je šla v Afriko oglasila pri nama, da bi pobrala članarino. Žal smo se tolk zaswingali, da še ni prišla k sebi. user posted image

Ja, tudi meni se je potožila, da ni bilo glih. Ampak je rekla, da bo z malo vaje fantastično. Samo ni ziher, če sta zanesljiviva. Baje nekaj mencata...bi? ... ne bi? Tak da jima treba dati čas za razmislek.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

20.09.2006, 07:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Manjka Kira. Se je razpuser posted image . Pa Radha se že kar nekaj časa ni oglasila. Samo njo sem poslala v Afriko, da najde dobro lokacijo za naš harem.

Kaj se je zgodilo s to KIro? Neki sem mimgrede zasledil, da je ni vec tuki.. user posted image

clock-img

20.09.2006, 08:03

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Se bo vrnilauser posted image  Drugače pa je z njo ok.

clock-img

20.09.2006, 09:17

clock-img

Sita

pencil-img

926

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Ja, tudi meni se je potožila, da ni bilo glih. Ampak je rekla, da bo z malo vaje fantastično. Samo ni ziher, če sta zanesljiviva. Baje nekaj mencata...bi? ... ne bi? Tak da jima treba dati čas za razmislek.

Ja, res ne vem, zakaj tako mencata.

clock-img

22.09.2006, 16:35

clock-img

G in T

pencil-img

953

še ena, ki jih je izgubila
user posted image

clock-img

22.09.2006, 22:20

clock-img

srki

pencil-img

9222

Madona, s katerega veka je pa ta user posted image -glede na obleke, pa še obraz si je zakrila, ti ti porednicauser posted image

clock-img

23.09.2006, 11:14

clock-img

G in T

pencil-img

953

Vidiš, vidiš, tudi včasih, pred sto in več leti, so bile male poredniceuser posted image

clock-img

23.09.2006, 19:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.09.2006, 07:20

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz packauser posted image  Zakaj user posted image

clock-img

25.09.2006, 23:09

clock-img

cihapuha

pencil-img

40

Jaz sem brez hlačk le na morju, pa še to ne vednouser posted image

Sem pa doma tolk več brez hlačkuser posted image tut če so hlače.

Je pa zanimivo, da se tut moj tip rad sprehaja brez....

clock-img

25.09.2006, 23:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem