writing-img

RE: brez hlačk

clock-img

13.09.2006, 14:08

clock-img

Sita

pencil-img

926

IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Sita je zapustila Tjazyjev harem in prišla k namuser posted image user posted image

Ja Tjazy je odklenkal. Njemu ne bi koristila, bi se stepla. user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

13.09.2006, 14:12

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Sita jaz se tega ne bojim, da bi shujšala v zizike. Ker ne morem. Saj manjše košarice od A ni.  Jaz sem cela zrasla v rituser posted image  Ma klinc. SAmo res bi rabila nekoga ki bi me vsak večer spravil laufat.

Nič, zdaj pa moram iti v trgovino. Punce, do jutri mi fajn bodite. Ene veeelikkk pozdrav.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.09.2006, 15:20

clock-img

Anonimen

Noo kaj je zdaj z vami.. Samo neko racunovostvo... pa bagerji.. pa hujsanje.. Sej hujsanje vam res gre.. zmeri hujse ste... user posted image

A ste se ze dale dol med sabo v tem haremu.. al bom mugu res jaz pridet.. No ce me boste lepo prosile.. mogoce.. mogoce.. hmm.. ne vem se..

Samo da ne bom vsak dan poslusal o racunovodstvu in hujsanju...user posted image user posted image

clock-img

14.09.2006, 09:33

clock-img

Anonimen

Tale harem je tko zakompliciran kot tole.. To ponazarja zenske misli.. user posted image user posted image  

Ehhh.. ni uspelo!    

clock-img

14.09.2006, 09:35

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Bi rekla, da ti ni uspelo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

14.09.2006, 09:42

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Bi rekla, da ti ni uspelo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

A mu je že kdaj sploh kaj uspelo ? user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2006, 09:44

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

A mu je že kdaj sploh kaj uspelo ? user posted image user posted image user posted image

do sedaj meni ni še nič dokazu!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2006, 09:45

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

do sedaj meni ni še nič dokazu!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nisi edina. Torej imaš odgovor user posted image

clock-img

19.09.2006, 00:14

clock-img

firasto

pencil-img

147

kako je Tanikaa?  A si se ustrašila, da ti bodo hlačke dol padle?

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

clock-img

19.09.2006, 07:46

clock-img

Anonimen

Firastouser posted image user posted image user posted image  Saj bi lahko "hozntregarje" nabavilauser posted image

clock-img

19.09.2006, 08:34

clock-img

Anonimen

Kaj je punce? Ste ze odpotovale v Afriko? Al kaj se dogaja?

clock-img

19.09.2006, 08:45

clock-img

Sita

pencil-img

926

Ja, vse so že šle, saj vidiš, da so vse odsotne.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

19.09.2006, 09:14

clock-img

Anonimen

Nismo še šle... Na žalost... Bo treba spet akcijo zagnat, če ne bomo res zimo tukaj preživeleuser posted image

clock-img

19.09.2006, 09:28

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Evo meneeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................A me je kira pogrešala???????????????????(ali kdo).....

Ja harem je v fazi otvoritve....tko,da ziher danes z Tanikoo javim otvoritveni dan........
user posted image user posted image user posted image

Smo od trojčka čist zmatrane......user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 09:42

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: firasto

kako je Tanikaa?  A si se ustrašila, da ti bodo hlačke dol padle?

Ne se nisem, ker jih ne nosimuser posted image

clock-img

19.09.2006, 09:49

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Kuga dogaja Tanikaa...Te kej od včeri zvečer križ boli????user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 09:52

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Pa kaj je zdajuser posted image  A ste vsi zginli dol z RRuser posted image  Koga pa ste se ustrašili?

clock-img

19.09.2006, 09:55

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Zakaj pa bi me naj bolel križ? Jaz sem še mlada in me ne more nič spraviti s tira oz. na boleči križuser posted image

clock-img

19.09.2006, 10:04

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Zakaj pa bi me naj bolel križ? Jaz sem še mlada in me ne more nič spraviti s tira oz. na boleči križuser posted image

Ja glede na to, da si najbolj skakala in delala akrobacije v trojčku sem misla, da te bo danes kej matral..user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 10:07

clock-img

Anonimen

En lep dan bejbe... kako ste? Je bil vikend naporenuser posted image user posted image user posted image ...

A je komisija v popolni sestavi, ali katera manjka?

clock-img

19.09.2006, 10:38

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Manjka Kira. Se je razpuser posted image . Pa Radha se že kar nekaj časa ni oglasila. Samo njo sem poslala v Afriko, da najde dobro lokacijo za naš harem.

clock-img

19.09.2006, 10:46

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

radho sva včeri govorile...je rekla, da je vroče kot tristo hudičev, drgač pa je z njene strani vse urejeno....user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 12:09

clock-img

Anonimen

. Pa Radha se že kar nekaj časa ni oglasila. Samo njo sem poslala v Afriko, da najde dobro lokacijo za naš harem.

Samo to pa ti zamerim. Dobro veš, da grem jaz v afriko. Saj bom šla vseeno, čeprav si radho porinla naprej. Upaj, da bo radha imela kvalitetno poročilo, ker od mene ga ne dobiš!user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 13:06

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

. Pa Radha se že kar nekaj časa ni oglasila. Samo njo sem poslala v Afriko, da najde dobro lokacijo za naš harem.

Samo to pa ti zamerim. Dobro veš, da grem jaz v afriko. Saj bom šla vseeno, čeprav si radho porinla naprej. Upaj, da bo radha imela kvalitetno poročilo, ker od mene ga ne dobiš!user posted image user posted image user posted image

Ne se razburjat......njo sem poslala čist v en drug konec Afrike.....Se bo morala fajn namatrat,da bo kej pametnega najdla....user posted image user posted image user posted image ......

ti greš pa v center užitkov.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2006, 13:49

clock-img

Sita

pencil-img

926

Radha se je mimogrede, ko je šla v Afriko oglasila pri nama, da bi pobrala članarino. Žal smo se tolk zaswingali, da še ni prišla k sebi. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem