writing-img

RE: Žabce že ali ne?

clock-img

07.10.2006, 19:56

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Moja ne hodi v vrtec, doma se večinoma igra na tleh (pa tudi hodi še ne samostojno). Ker živimo v pritličju zelo slabo izolirane hiše, so tla zelo mrzla in je že lep čas v žabicah. Pa magari samo v žabicah brez hlač, čeprav zdaj ima že vedno tudi hlače čez. Za ven pa odvisno, kdaj gremo in kakšno je vreme, ampak mislim, da brez žabic ne bo več veliko.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

07.10.2006, 20:24

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

MOja dva žabic sploh ne poznata, tudi pozimi ne. Tako, da to za nas sploh ni tema....

clock-img

10.10.2006, 10:43

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Mi jih oblečemo kadar je minus,prej ne.

clock-img

10.10.2006, 11:01

clock-img

NIN@

pencil-img

397

NE ŠE JE PREKMALU, MAL ŠE POČAKAJMO S TEM!!! VSE ŠE PRIDE PREKMAL. DOKLER NI MINUSA PA DOKLER POD NOGAMINE ŠKRIPA SNEGuser posted image

LP
NIN@

clock-img

10.10.2006, 12:45

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Mi pa že imamo žabe, ker imamo v stanovanju dokaj hladno in ima full mrzle nogice. Sem pa že tud pomisla da je prehitro ampak sem se odločla da ji bom kr davala žabe, ker je tak drugače nonstop prehlajena.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

10.10.2006, 13:17

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Žabe nosi malčica že dober mesec (le dopoldan), ker se je plazila in še sedaj ob prvih korakih konkretno pade na rito, le-ta pa v vlažni pesek, mokro travo itd. Odvisno je kje je otrok, če so tla stanovanja mrzla in neizolirana, je logično, da otroka bolj oblečeš, posebno, če se še plazi.
Torej: način gibanja, kraj in kateri del dneva, nadmorska višina (v hribih se jo imela že avgusta v flis hlačah in žabahuser posted image ).
Sicer pa, probajte kako simpatično je sedet v mokrih hlačah v kakem peskovniku, ki je po možnosti v senci.user posted image

clock-img

10.10.2006, 20:20

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

nadmorska višina (v hribih se jo imela že avgusta v flis hlačah in žabahuser posted image ).

Duhovita pripomba. Saj smo res še do julija gradili snežake po hribih...

clock-img

10.10.2006, 20:34

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Star je eno leto in nosi žabe že en teden. Pri nas je mrzlo in piha. Kljub soncu je toplo samo v zavetju.
Otroci nosijo trakove, rutice in tanke kapice.

Smo bili v nedeljo v KO in tam je bilo 23stopinj, ful vroče. Sem ga pač slekla. Pri nas na notranjskem žabe niso bile odveč (kljub 15stopinjam -je pihala burja).

Kot je napisala pia67, odvisno od kraja in odvisno kakšne starosti je otrok. Naš je še plazilec ali pa čiča v vozičku.

clock-img

11.10.2006, 07:41

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Ni šans da jo v žabe oblečem. POmojem bi se ji zmešal. Že tako je vsa živčna, ko ima čez bodi jopco oblečeno. tamelmu 1m. pa tud še ne oblačim žabic. Ga raje v senci z eno dekico več pokrijem, na sončku odkrijem. Čakte da začne ornk prtiskat. Naša takoj smrkat začne če je preveč oblečena in ji je zunaj vroče. Je mal mokra potem pa zapiha pa imamo svečke pod nosom.

clock-img

11.10.2006, 07:47

clock-img

Anonimen

u matr žabe..js jih še kupit morm??!!

clock-img

11.10.2006, 07:54

clock-img

rija

pencil-img

15589

Tia74, ne zameri, ampak se ti ne zdi da močno pretiravaš: žabe, pa še dekauser posted image
Kaj boš pa delala ko bo - 15......user posted image

Res mislim, da se s takim oblačenjem naredi prej več škode kot koristi....jaz bom dala žabe gor, ko bo res prekleto mrzlo, zaenkrat pa ostajamo v nogavičkah in kavbojkah, nepodloženih seveda.
Jaz pa še vedno hodim v poletnih natikačih....

clock-img

11.10.2006, 19:49

clock-img

Anol

pencil-img

299

Ne se mi zdi, da je še prezgodaj, pa tudi v vrtcu imajo zelo toplo in bi mu bilo prevroče, popoldan pa je kar toplo zunaj, so še kar brez jopčk če sije sonček.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

13.10.2006, 12:20

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

rija sem še enkrat prebrala, če sem kaj čudno napisala, .......
Nisem ji dajala žab gor in potem še v deko zavila. Brez žab je bila, samo štumpfki, hlačke-nepodložene, pa v deko, ampak to ob 5:55 zjutraj in 7 stopinj-pa direkt iz postelje. Mogoče pretiravam, ampak zato je RR, da mi svetujete...a ne?

do danes ji nesem oblekla še žabc

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 13.10.2006 12:22:07 >

clock-img

13.10.2006, 18:12

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz pa imam mojega user posted image  doma v zabicah... je pa res da ima oblecen samo bodi in zabice... pa v pritljicju sva in je mrzlo na tleh... ko greva ven, ga preoblecem... no, danes zjutraj sva sla ven in je imel gor zabice... je bilo zunaj posteno hladno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem