cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

31.01.2007, 21:04

clock-img

altati

pencil-img

5724

piskot-ravno tak urnikuser posted image  ...malo čez 11 ponavadi.....se lahko zmeniva...piši na zs ali pa pokliči, ok?

clock-img

31.01.2007, 21:05

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: moci

zdej sem pogledala še od gaye slike in moram reči, da se dobro vidi da se je jaša ful za gajo metal user posted image

ja, ja, fant ve, kaj se mu dopade....temnopolte, temnolase, temnoooke...take, opasne.....user posted image

clock-img

31.01.2007, 21:05

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Beki24, Mis, Moci - vaše punce bodo naše potencialne nevesteuser posted image

se še javim....zdaj grem gledat če smo na Loto zadeliuser posted image

jah, altati, če ste zadeli, potem se lahko kaj zmenimo user posted image

ničuser posted image ničuser posted image in pe enkrat ničuser posted image

clock-img

31.01.2007, 21:10

clock-img

moci

pencil-img

5572

no naše dete končno spi. sem jo fuuul silila, da bi še mal jedla, da ne bova spet ob 12h pokonci, sam ona spi in konecuser posted image

neki čudno jo držim na sliki. kaj bi pa na to v razvojni rekli user posted image

mi smo danes uredili računalniški kotiček v dnevni in je ful fino. zdaj bom pa uživala. offica pa še nimamo tako da seminarja ne morem delat, samo bedarije lahko user posted image user posted image

clock-img

31.01.2007, 21:12

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Altati, a mi prosim napišeš besedilo od tiste pesmice, ki si jo zadnjič omenila...... medvedek ni bolan, medvedek je zaspan....?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

No zdaj sem si tudi jaz ogledala slike z podnapisi in vem, da je tista s čupo Zoja od Moci. Sam babe res ste nobeluser posted image user posted image  vse porihtane, Altati ti pa se mi zdi da po treh porodih boljše zgledaš kot Heidi Klum po svojih treh! Bravo.

clock-img

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

čer...user posted image  mi pa smo vročino zakuhali... že prej sem se potožila, da slabo je in je tečko... zdaj pa vročina na 38...user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

clock-img

31.01.2007, 21:15

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Altati, a mi prosim napišeš besedilo od tiste pesmice, ki si jo zadnjič omenila...... medvedek ni bolan, medvedek je zaspan....?

Aja tutaja,
medvedek je zaspan,
medvedek ni bolan,
prišla je tiha noč,
medvedek lahko noč.

clock-img

31.01.2007, 21:16

clock-img

altati

pencil-img

5724

Medvedek ni bolan,
medvedek je zaspan,
ko pride črna noč,
medvedek lahko noč.

Medvedek že smrči,
se lunica smeji,
prišel je beli dan,
medvedek dober dan.

< Sporočilo je popravil altati -- 31.1.2007 21:19:10 >

clock-img

31.01.2007, 21:16

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

No mi smo pa miško končno spat spravili. Zdaj lahko končno potrdim, da mala ne zaspi brez tega, da ji pojem "mi se mamo radi" in jo zraven tepkam po ritiuser posted image user posted image  pa še za rokico držim. Pa še ta procedura mora trajati cirka 20 min, preden zares zaspiuser posted image
Upam, da bo današnja noč kaj boljša, tam okrog 6 ur spanja bi bil lahko že skoraj luksus.
No lahko noč!

clock-img

31.01.2007, 21:17

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

No zdaj sem si tudi jaz ogledala slike z podnapisi in vem, da je tista s čupo Zoja od Moci. Sam babe res ste nobeluser posted image user posted image  vse porihtane, Altati ti pa se mi zdi da po treh porodih boljše zgledaš kot Heidi Klum po svojih treh! Bravo.

da se ne bom polulala od smeha, oz. da mi ne pade mehur ven od smehauser posted image user posted image ....ne me ti ****, a  pravuser posted image  bom huda kot user posted image .....

clock-img

31.01.2007, 21:18

clock-img

moci

pencil-img

5572

na zdej se pa vmešavam

clock-img

31.01.2007, 21:19

clock-img

moci

pencil-img

5572

pa še sam pol jo znam...

clock-img

31.01.2007, 21:20

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Nič ne zajebavam...to je bil kompliment, če bi mene videla kako jaz po temu taprvemu zgledam...user posted image

da se ne bom polulala od smeha, oz. da mi ne pade mehur ven od smehauser posted image user posted image ....ne me ti ****, a  pravuser posted image  bom huda kot user posted image .....

clock-img

31.01.2007, 21:20

clock-img

altati

pencil-img

5724

Aja tutaja,
medvedek je zaspan,
medvedek ni bolan,
prišla je tiha noč,
medvedek lahko noč.

moci, ti si pa kar dve pesmici skupaj sestavila in pri eni malo vrstice zamenjala...bravouser posted image

clock-img

31.01.2007, 21:23

clock-img

moci

pencil-img

5572

to sem najdla na netu user posted image

clock-img

31.01.2007, 21:24

clock-img

moci

pencil-img

5572

da nisem jaz mal pesnice, a?
ah jaz mam najrajš mačka murija. tega ti pa zrecitiram tud sred noči

clock-img

31.01.2007, 21:24

clock-img

altati

pencil-img

5724

verjamem, ampak ne bo ta prava...

ajatutaja gre takole..

ajatutaja, Jaša pa že aja, Jaša pa že aja, Jaša pa že spi....user posted image

clock-img

31.01.2007, 21:25

clock-img

moci

pencil-img

5572

aja zdej pa vidim, da zgoraj piše: pripovedovali smo znane uspavanke in si izmišljali noveuser posted image

o medene hruške, zdej sem pa tud jaz za v penzijo

nič, grem pa spat

clock-img

31.01.2007, 21:26

clock-img

altati

pencil-img

5724

da nisem jaz mal pesnice, a?
ah jaz mam najrajš mačka murija. tega ti pa zrecitiram tud sred noči

jaz ga tud znam!!! sem ga pri moji tamali slišala vsaj 1000x in ga obvladam-ima kaseto, cd in še računalniško slikanicouser posted image

clock-img

31.01.2007, 21:26

clock-img

moci

pencil-img

5572

verjamem, ampak ne bo ta prava...

ajatutaja gre takole..

ajatutaja, Jaša pa že aja, Jaša pa že aja, Jaša pa že spi....user posted image

bom to poskusla, ne vem če bo šlo user posted image kaj pa zojo zanima če jaša že aja, ona noče pa koncuser posted image

clock-img

31.01.2007, 21:27

clock-img

beki24

pencil-img

1193

Ja, pri Jaši gre to takole:
"Gaja!"
" Gajči!"
"Dej me no poglej!"
"Pa dej se že sem obrni!!!!!"user posted image

clock-img

31.01.2007, 21:27

clock-img

moci

pencil-img

5572

ej altati, a bova kregani, ker preveč klepetavauser posted image

clock-img

31.01.2007, 21:28

clock-img

moci

pencil-img

5572

o beki. sej midve sva sam mal ljubosumni,ane? jaša se je sam za gajo zanimaluser posted image

clock-img

31.01.2007, 21:29

clock-img

lucika

pencil-img

2357

sem se zdajle spominla ene smesne zadeve, sam ne vem, ce boste zastople:
nas mali ocitno rad poslusa il divo. smo pa zadnjic pri tasci imeli radio uzgan, pa so bile pevke iz brinjeve gore. to so ene nase domace, ne vem, ce se sploh cujejo kje dlje kot tu pod pohorjem; v glavnem, stare mame brez spremljave glasbil, verjetno si predstavljate, kak se to cuje. mali onemel in poslusal...
pa ga moj zadnjic uspava, pa ni in ni slo. niti z il divo. pa pride v dnevno: "cuj, kaj pevk iz brinjeve gore pa nimava?" skor sem umrla od smeha:)
to sem se spomnila, ko je treba amazoni pet mi se mamo radi:)

vidim, da ste se super imele!
vava, adijo, s cim ti svojga futras, kak je velik! pol se pa sprasujes, ce napreduje. halo, s takim ornk puibecom ne bo nikol nic narobe! to jaz govorim za mene, pa tud mojega malega: nas bo se ubit treba, ne da bi kaj narobe kdaj bilo. ko smo se ze v zacetku tak borili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem