Samo meni, ali tudi vam nekaj šteka RR ?
Ja, potem pa se za naslednjo soboto menimo? Mi moramo tam nekje okrog 16.00 biti na rojstnem dnevu, tak da okrog 12.00 moramo iz KG. Mamo kar fajn kos poti do MS. Tam okrog 4 ure s postankom. Bi rekla, da je 12.00 skoraj zadnja ura, da se zmenimo, če lahko malo zakompliciram
, lahko pa kaj prej, ob 11.00? Maxica, bi šlo?
Beki, vsak dan žličko več, bi jaz dajala. Prvi dan eno, drugi dan dve.... Narediš pa po navodilih. Po moje je najboljši čas nekje opoldne, za prvič, drugače sem jaz dajala rižolino zvečer, ampak glede na to, da je prva gosta hrana v življenju in obstaja mala mala možnost, da bo kaj v trebušču narobe, je boljše, da prvič ne daješ zvečer. Ampak ta rižolino je res totalno lahko prebavljiv in ne bi smelo biti težav.
Baška voda
. Mi smo bili nekaj let nazaj v Makarski in je res prelepo. Pa lani smo meli Tučepe rezervirane, samo smo potem šli bliže, ker sem jaz zakomplicirala zadevo. Z malimi otroki je najlažje potovati ponoči, da večino vožnje prespijo.
@lina, kaj punčka noče pisati
?
Lu, dobro, da je mimo, mar ne? Zdaj pa spet navali narode na zaključne račune
. Jaz sem danes šla naredit plačo, prvič celo v eurih....kak malo dobijo
.
Mis, škoda, da se bomo križali, prav fajn bi te bilo spoznati, pa Tino seveda. Ampak ste pa res carji, nonstop na terenu, ničesar se ne ustrašite. Bravo vi
. Jaz take avanture zgolj od daleč občudujem. Sva se menila z možem, da bi se letos šli avanturiste, pa bi z trajektom šli v Grčijo in tam kampirat, pa ko sva prišla z načrti do polovice, je začelo od naju smrdeti po kakcu
. Mislim, da bomo letos spet k sosedom, ki nas ne marajo šli na dopust.
< Sporočilo je popravil muki1 -- 2.2.2007 15:39:00 >