naja78 in Lan - čestitke za 3 mesece!
Lu in Tian, ter *lina* in Tristan - čestitke za 4 mesece
Arabela - naš tut kak dan ali dva tko je kot vaša Katarina... na 2 urci... ampak potem pa spet pade v nek ritem in ima vsaj 3, 4 ure v kosu spanja... upam, da bo današnja noč bolj mirna zate!
amazona, si se ustrašla, da bomo mislile kk si poležavala?
mi smo pa res poležavali dans in celo dlje kot @lina in Matjaž
do 9:30... Jaša je bil vmes buden, no pa previla sva ga vmes, pol je pa na sredini brcal in se smejčkal, midva sva pa spala
ko je bil lačen, sem ga pa še na joško konektala in sva kr tk zaspala... sm mislila, da mi bo kolk odpadel, ko sm se zbudila... že od 10. leta imam probleme s kolki, pa so bli med nosečnostjo pridni in se niso pritoževali, zdej pa se
altati - vaš Jaša pa res veliko spi
js sm vesela, če 3 ure naklanfamo
dans sm ga ob 10ih peljala na uro in pol dolg sprehod, da bi mau spal... pa je spal vsega skup 30 minut
no, potem ga je pa še mož peljal na uro in pol dolg sprehod, da sm js pobrisala prah, posesala, pomila kopalnici + wc, preoblekla posteljo... očku je pa cel sprehod spal
*lina* - bravo za zobke!
Maxica - ti tut bla pridna...
je pa res fajn filing čistit, če je lepo vreme in prazno stanovanje (brez
in moža)... js sm full uživala dans
pa hvala za odgovor... plenica je 3x dnevno zihr pokakana, pa vsakič mokra - vsaj 6x torej polulana... tehtnice pa nimam... se pa vidi, da raste in redi, torej bo že ok
gaya - zakaj pa nisi večje številke kupla, pa bi lahk sladkarije normalno jedla
kaj pravite na Emo? men se zdita obe pesmi na nivoju... mi je pa itaq vseeno kdo zmaga... navijali bomo potem na Eurosongu ne glede na to kdo nas bo zastopal