cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

27.02.2007, 18:43

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

In ti mi to zdaj poveš, ko smo ravno prebarvali steno? user posted image  Kakšno barvo naj grem jutri pol nabavit?user posted image user posted image

Nebesno modro user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj v tem stilu, morda?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

27.02.2007, 19:31

clock-img

altati

pencil-img

5724

Maxica, jaz mislim, da pri vašem župniku tudi nebeško modra ne bo pomagala....lahko pa poskusiš....jaz bi župnišče menjala....jaz tako mislim,da meni itak noben župnik ne bo krstil mojega Jašauser posted image ....pa se ne bom sekirala...

clock-img

27.02.2007, 19:41

clock-img

moci

pencil-img

5572

čeeeeeeer
na zdej sem pa sama domauser posted image
user posted image je šel na pijačko s kolegom, zoja je pa omagala po obiskih. sta bila 2 otroka in je bila čist navdušena. prav luštno je blo. samo zdaj me skrbi, da ne bo spet nočnih žurkuser posted image

maxica, jaz sem itak antikrist in mi je grozno tole s krstom, ker moram hinavit pred župnikom. on mi razlaga o pomenu krsta pa o mojih nalogah. jaz pa kar modro molčimuser posted image . ne morem mu neki obljubljat, če pa ne bom delala tako. tale naš krst je čisto popuščanje z moje strani. in potem se naju je lotil še glede porokeuser posted image . mislim, jaz hočem da me dragi vpraša če se bom poročila z njim. he he sem preveč filmov gledala pa victorie holt bralauser posted image user posted image
a je mislil, da nama še ni prišlo na misel in da bova rekla - saj res, poročit sva se pa pozabilauser posted image

aja hotela sem povedat, da sem sama in računam na virtualno družbouser posted image televizija ni zabavna. se noče z mano pogovarjat.

clock-img

27.02.2007, 19:49

clock-img

piskot

pencil-img

2846

Cer.

Koncno mal casa za priklop. Martin se igra z atijem tukaj zraven.

Gaya, Clody, hvala za info o zatrdlini po cepljenju. Nas pediater pac pravi da je to cisto obicajno. Potem sem se eno medicinsko sestro in eno zdravnico za odrasle povprasala o tem, pa obe pravita da ni panike. Moram pa priznat da mi vseeno ni vsec. No cez 14 dni imamo naslednje cepljenje, pa upam da bo do takrat uredu.

Nic, grem pod tus, potem pa pocasi spat. Zadnje dva dneva se hranimo ob 9h, 00h in 5h, tako da se lahko tudi malo naspim. Upam da bo tudi danasnja noc tako mirna.

Clody, vi se borite s pikicami na ritki ane? No mi smo ugotovili, da ne smemo uporabljat pampersk oziroma vseh plenic, ki so klorirane. Na ja, pikic nimamo, imamo pa potem zjutraj mokrega fanta, ker tele ekoloske niso tako vpojne. Moramo se odlocit zdaj kaj je manjse zlo.

Prijeten vecer.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

27.02.2007, 19:51

clock-img

piskot

pencil-img

2846

moci, a ni hudo, ko imas koncno cas pogledat kaksen film, pa nic ni po TV user posted image

clock-img

27.02.2007, 19:52

clock-img

muki1

pencil-img

7193

SPOŠTOVANE DAME.
Javlja se vam NADMATI. Moji obe skopani in veseli spita. Juhej, ima Boga user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

27.02.2007, 19:57

clock-img

moci

pencil-img

5572

zdravo nadmati
a lohk ti še mal k men prideš pol okrog 1h ponočuser posted image

clock-img

27.02.2007, 19:57

clock-img

moci

pencil-img

5572

piškot, moj teve je kaput
kaže črno belo in se ugašauser posted image

clock-img

27.02.2007, 19:58

clock-img

moci

pencil-img

5572

uuuu kok nas je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čvekažuruser posted image

grem papat pa pridem nazaj. sita in vesela
in debela
aja, to sem že zdejuser posted image

clock-img

27.02.2007, 20:00

clock-img

piskot

pencil-img

2846

nadmati cestitamo.

moci, to je pa potem se vecja kriza. saj bo boljse.

clock-img

27.02.2007, 20:24

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Moci, težka bo user posted image . Takrat tudi nadmati sleče svoj oklep in je navadna dojilja.

Piškot, a midve sva sploh že kakšno pametno rekli, odkar si med nami....?

clock-img

27.02.2007, 20:32

clock-img

moci

pencil-img

5572

muki, sej tud midve nisva kakšne pametne, no

clock-img

27.02.2007, 20:37

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Saj res user posted image . Ah, kaj da ne, menda sem ti pa že kakšen pameten nasvet dala, ljuba duša user posted image .

clock-img

27.02.2007, 20:45

clock-img

Lu

pencil-img

3181

čer

namdati ala ti vera.

moj mali spi že od 19, Maja se pa še mal heca in preizkuša moje živčkeuser posted image

dragi šel ven. še šihta malo in ponoči gre na Madžarsko in se vrne enkrat jutri ponoči. Tako bomo spet sami

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

27.02.2007, 20:54

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

mis, hoče Matjaž pojest Tinino roko, al jo po gentelmansko poljublja? al bo to bolj @lina vedela? user posted image aja, zelo luštno taščo bo imela... pa moža si je tut full luštnega izbrala... to bosta imela lepe otroke user posted image

muki, js tut uživam ob prebiranju tvojih postov in upam, da te čimprej v živo spoznam... no, prej morm mau trebušne mišice natrenirat, da te bom lahk poslušala user posted image

Maxica, roza stene res niso za zgled user posted image
js si vero in njene predstavnike predstavljam nekako tako kot je vidno v nadaljevanki Sedma nebesa...
prva napaka vere je, da župniki in katehetinje ne smejo imeti lastne družine... ne vem kako naj pridigajo o zgledni družini, če pojma nimajo kaj so to družinski problemi, kaj pomeni prilagajanje svoje življenjskemu sopotniku, kaj pomeni odrekanje za svoje otroke, kaj pomenijo zdravstvene, učne ali kakšne druge težave svojih otrok,...
se spomnem poroke svoje sestrične... imela sta že dobro leto staro hčerko in duhovnik se je namesto njima posvetil hčerkici... pa ne na lep način... cel obred jima je moril kk sta nečistovala in se šele zdaj poročata, ko je otrok že na svetu user posted image user posted image
prav zamoril nas je vse... no, sej smo pol hitr popravili vzdušje, sam vseeno

neki sm še hotla komentirat, pa ne vem če upam... mogoče bolje, da res živimo dalje in se določenih tem ne dotikamo več...

lep večer vsem skupaj!

clock-img

27.02.2007, 20:56

clock-img

moci

pencil-img

5572

muki- ammmmmmm... no mogoče pa res, no.user posted image user posted image

lu - potem pa na žurko na rruser posted image user posted image

clock-img

27.02.2007, 21:00

clock-img

Clody

pencil-img

578

user posted image user posted image user posted image Res posrečena ta druga fotka Matjaža in Tine!!user posted image user posted image Se vidi, da bo mali pravi gentlamen. Tina se pa tud nič ne upira!!!!
Vidim, da bodo spet moderne že vnaprej določene poroke!user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

clock-img

27.02.2007, 21:01

clock-img

moci

pencil-img

5572

aha a spet poroke načrtujete
da ne bo slučajno zoja samska ostalauser posted image

clock-img

27.02.2007, 21:01

clock-img

Clody

pencil-img

578

Moci, kakšen Tv maš to?? A si ga čist prekurla???

clock-img

27.02.2007, 21:03

clock-img

Clody

pencil-img

578

Moci, Nejc je še prost - zaenkrat!!!user posted image user posted image

clock-img

27.02.2007, 21:03

clock-img

beki24

pencil-img

1193

jst sm pa tko neki melanholična zdejle

sem šla slikice iz Španije gledat- pismo, 8 let nazaj- kaj sm bla mladauser posted image , pa sploh ne suha, ampak proti zdajuser posted image - najboljš, da kr jest nehamuser posted image
Tinkara spi, ampak je ob 18ih jedla, tko da čakam alarm!!!

clock-img

27.02.2007, 21:04

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

muki user posted image za popedenani punčari!

aja, mis... tebe skrbi dojenje ponoči na 3 ure... mojega moža je mama 13 mesecev dojila in vmes so bila obdobja, ko je jedel tudi po 6x na noč... ampak je vztrajala - pridna moja tašča, a ne? user posted image

clock-img

27.02.2007, 21:05

clock-img

beki24

pencil-img

1193

parčkanjeuser posted image
To bi mogle čez recimo 20 let- k bojo že bl pametniuser posted image , dat našim otrokom za prebrat!! Potem bi morali imeti pa še srečanje- a si predstavljate, nas stare mame kako vlačimo naše 20letnike na srečanje oktobrčkovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2007, 21:06

clock-img

beki24

pencil-img

1193

ja Frrrr, če je bil pa tvoj mož tak k naša Tinkara , pa je bla tašča vesela samo da je jedeluser posted image , neglede na uro!!!

clock-img

27.02.2007, 21:07

clock-img

Clody

pencil-img

578

Beki, nevem kako bodo pri 20 kej pametni!! Sem mal v dvomih!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem